• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
5

آموزش مهارت های اولیه زندگی باید از مهدهای کودک آغاز شود

  • کد خبر : 43030
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷

    دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در حاشیه بازدید تعدادی از مهدهای کودک کیش ضمن مهم دانستن آموزش های مهارت زندگی و همچنین مهارت “نه گفتن” در سخنانی گفت: آموزش مهارت های اولیه زندگی باید از مهدهای کودک آغاز شود. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، محمدحسن جهان دبیر […]

    
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در حاشیه بازدید تعدادی از مهدهای کودک کیش ضمن مهم دانستن آموزش های مهارت زندگی و همچنین مهارت “نه گفتن” در سخنانی گفت: آموزش مهارت های اولیه زندگی باید از مهدهای کودک آغاز شود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، محمدحسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش با حضور در تعدادی از مهدهای کودک، با مسئولان مربیان و نونهالان این مراکز دیدار و گفتگو کردند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در حاشیه این بازدید در گفتگویی با خبرنگار ما اظهارداشت: آموزش مهارت‌ های پیشگیری از اعتیاد باید از سنین پائین‌تر آغاز شود و افراد را باید در دوره‌های آموزش پذیری آموزش داد تا باور در آنها نهادینه شود تا بتوانیم به پاسخ‌های مناسب دست یابیم.


محمدحسن جهان افزود: اجرای طرح مهارت های زندگی با هدف تغییر رفتار مخرب به سازنده اجرا می شود و این مهارت ها باید از دوران پیش از دبستان و از مهدهای کودک شروع شود.


وی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه های مختلف در مهدهای کودک و تاثیر آن بر کودکان گفت: چون کودکان اولین گام اجتماعی خود غیر از محیط خانه را در مهدهای کودک سپری می کنند، این مکان و آموزش های آن در رشد اجتماعی کودکان بسیار موثر است.


وی با بیان اینکه  مهد کودک امروزه به مکانی برای آموزش مهارت های اولیه زندگی به کودکان تبدیل شده افزود: کمک به رشد اجتماعی کودک، نحوه ارتباط با دیگران،یادگیری زبان وقوانین اجتماعی، آموختن مطالب به صورت منظم و گروهی از اثرات مفید مهدکودک ها بر کودکان است.


وی ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و مربیان مهدهای کودک در سطح جزیره کیش برای همراهی و همفکری با شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش برای ارائه آموزش های مهارت های زندگی ویژه کودکان و نونهالان تصریح کرد: وظیفه مهم مهد کودک ها آشنا کردن کودکان با هنجارها، آموختن ارزش های دینی و اجتماعی و نیز آشکار کردن استعدادهای نهفته است که این استعداها با ورود به مراکز آموزشی و هنری بارور می شوند.


جهان سنین کودکی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: کودکان در سال‌های اولیه زندگی از طریق تعامل اجتماعی با کودکان دیگریاد می‌گیرند که چطور حق خود و دیگران را رعایت کنند،چطور گوش بدهند و چطور زندگی مشترک را دنبال کنند و چگونه در برابر پیشنهادات و درخواست های سایر افراد واکنش نشان دهند.


جهان ادامه داد: اگر افراد، این مهارت‌های ارزشمند را در دوران کودکی یاد نگیرند، بعدها در محیط‌های حرفه‌ای شغلی به مشکل برمی‌خورند و در برابر آسیب های اجتماعی فراروی خود دچار مشکل می شوند.


جهان تقویت پیوند عاطفی با فرزندان با بهره گیری  از ۶ اصل  ارتباط صمیمی و خوب با فرزندان ، حضور  در فعالیت های فرزندان ، ایجاد قوانین روشن در منزل و ارزیابی نتیجۀ حاصله ، الگو بودن برای فرزندان ، آموزش نحوۀ انتخاب دوستان سالم به فرزندان و نظارت مناسب بر اعمال و رفتار فرزندان را از جمله عوامل موثر در پیشگیری از اعتیاد عنوان نمود .


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در بخش پایانی با اشاره به این نکته که آموزش مهارت های زندگی و مخصوصا رفتار قاطع به كودكان می تواند از بسیاری از آسیب های آینده پیشگیری كند، خاطرنشان کرد: بسیاری از نوجوانان به این دلیل دچار آسیب هایی مثل اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و روان گردان ها می‌شوند که توانایی رفتار قاطع یا قدرت ” نه گفتن” را ندارند، زیرا از دوران کودکی این آموزش را فرا نگرفتند.


گفتنی است در این برنامه که بمناسبت دهه فجر برگزار شد، دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش ضمن مراجعه حضوری کلاس به کلاس با نونهالان دیدار و گفتگو کرد و دقایقی برای کودکان با محوریت مهارت های زندگی سخن گفت.


اجرای سرودهای دهه فجر، توزیع کلاه جزیره پاک، بادکنک، پازل و سایر هدایای تبلیغاتی با شعارهای پیشگیری در بین کودکان و نونهالان از دیگر بخش های مختلف این برنامه آموزشی بود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۶٫۱۱٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=43030

برچسب ها