• امروز : پنج شنبه - ۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 1 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 26 June - 2025
کل پست ها: 73956اخبار امروز : 0
6

طرح مقابله با آسیب‌های اجتماعی در ۱۰۰۰ محله اجرایی می‌شود

  • کد خبر : 42950
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۵

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: طرح مقابله با آسیب‌های اجتماعی تا پایان سال ۹۷ در هزار محله اجرایی می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر،  سردار غلامحسین غیب پرور صبح پنج شنبه در بازدید از حاشیه روستای حاجی آباد بیرجند بیان کرد: طرح مبارزه با آسیب های اجتماعی در حال حاضر در ۳۲۵ محله اجرایی می شود. […]


رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: طرح مقابله با آسیب‌های اجتماعی تا پایان سال ۹۷ در هزار محله اجرایی می‌شود.


به گزارش خبرنگار مهر،  سردار غلامحسین غیب پرور صبح پنج شنبه در بازدید از حاشیه روستای حاجی آباد بیرجند بیان کرد: طرح مبارزه با آسیب های اجتماعی در حال حاضر در ۳۲۵ محله اجرایی می شود.

وی افزود: پیش بینی می شود این طرح تا پایان سال ۹۷، به هزار محله در سطح کشور افزایش یابد.

سردار غیب پرور با اشاره به آسیب های اعتیاد بیان کرد: مواد مخدر بلای خانمان سوزی است که وقتی یک نفر در خانواده درگیر باشد باید منتظر عواقب بد آن باشیم.

وی بیان کرد: رفع این مشکلات با محوریت مردم قابل حل است و تنها نگاه دولتی نمی تواند حلال باشد چرا که نگاه دولتی فراگیر نیست.

سردار غیب پرور با بیان اینکه در سطح کشوری با نگاه مردمی میتوان مبارزه با آسیب های اجتماعی را تقویت کرد، افزود: انقلاب ثابت کرده هر جا مردم حضور داشته اند، موفق شده ایم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور با اشاره به وضعیت حاشیه حاجی آباد،  اظهار کرد: این روستا به دلیل داشتن زمین های ارزان، مهاجر پذیر است.

وی ادامه داد: مهاجر پذیری خود نیز معضلاتی را به دنبال داشته بنا براین فرمانده سپاه باید به این منطقه توجه کند.

وی اظهار کرد: در این منطقه مردم پای کار بوده و باید مسئولان این فرصت را غنیمت بشمرند.

سردار غیب پرور با بیان اینکه انقلاب از آن مردم است،  افزود: باید در راستای خفظ و صیانت از انقلاب اقدامات جدی تری انجام شود.

وی با بیان اینکه بر اساس آمارها،  هشت درصد از معتادین قابل بازگشت هستند،  گفت: این امر نشان دهنده این است که مواد مخدر آتش به زندگی می اندازد.

سردار غیب پرور با بیان اینکه در دو زمینه پیشگیری و مقابله با این امر اقداماتی را انجام می دهیم، گفت: باید در خانواده فرهنگ سازی انجام شود.

وی با بیان اینکه بیرجند ظرفیت دانشگاهی بالایی دارد، اظهار کرد: در حال حاضر دشمن بخش های دانش آموزی و دانشجویی را مد نظر قرار داده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفان کشور بیان کرد: وظیفه سپاه و بسیج پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی است اما در هر صورت مردم باید میدان داری کنند.


منبع: مهر ۹۶٫۱۱٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42950

برچسب ها