• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
9

با هدف پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي؛ مسابقات كشتي فرنگي قهرماني نوجوانان كشور در كردستان برگزار شد

  • کد خبر : 42936
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان از برگزاري مسابقات كشتي فرنگي قهرماني نوجوانان كشور با هدف پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي در حاشيه برگزاري مسابقات كشتي فرنگي قهرماني نوجوانان كشور گفت: اين مسابقات با حضور ۱۴۶ نفر […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان از برگزاري مسابقات كشتي فرنگي قهرماني نوجوانان كشور با هدف پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي در حاشيه برگزاري مسابقات كشتي فرنگي قهرماني نوجوانان كشور گفت: اين مسابقات با حضور ۱۴۶ نفر از ۱۸ استان كشور برگزار و در پايان استان كردستان به عنوان تيم اول كشور برگزيده شد.


وي افزود: اين مسابقات به مناسبت گراميداشت دهه مبارك فجر و يادواره ۵۴۰۰ شهيد استان كردستان با رويكرد كاهش آسيب‌هاي اجتماعي برگزار شد.


دبير شورا بيان داشت: با توجه به اهميت برگزاري اين مسابقات نزد ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستورات ستاد مبني بر پوشش محيطي سالن، شوراي هماهنگي استان در اين راستا نسبت به فضاسازي محيطي اقدام و تمامي ديوارهاي سالن محل برگزاري مسابقات را با بنر و استند حاوي شعارهاي پيشگيرانه پوشش داد.


سليمي اظهار اميدواري كرد كه چنين مسابقاتي در طول ايام سال برگزار شود تا شاهد پر بودن سالن‌هاي ورزشي در سراسر استان باشيم.


وي افزود: رويكرد ستاد، اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر در كشور است و اگر بخواهيم اين رويكرد در كشور محقق شود بايد با برگزاري چنين برنامه‌هاي زمينه را براي اين امر مهم فراهم سازيم.


در اين مسابقات علاوه بر حضور پرشكوه مردم شهرستان ديواندره نمايندگان مردم سنندج ، ديواندره و كامياران در مجلس شوراي اسلامي و نيز رياست فدراسيون و دبير فدراسيون و مسئولين شهرستاني فرماندار، شوراي شهر، شهردار و…. مديران كل استان و روساي هيات‌هاي بومي و محلي و كشتي و پيشكسوتان حضور داشتند و در اختتاميه از ۲۵ نفر از سفيران اجتماعي و افراد تاثيرگذار در گسترش ورزش با اهداي لوحي از طرف شوراي هماهنگي منبارزه با مواد مخدر استان تقدير شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۶٫۱۱٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42936

برچسب ها