مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: پیشگیری از اعتیاد بايد از سنین کودکی آغاز شود و در کودکی باید حس مقابله با تعارضات و حل مسئله نهادینه شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ حمیدرضا پوریوسف در همایش بررسی آسیبهای اعتیاد و راهکارهای مداخلات روانشناختی در محیطهای نظامی و انتظامی اظهار کرد: آمار سال ۹۴ براساس اعلام ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بیش از دو میلیون معتاد که مصرف مستمر دارند، شناسایی شدهاند که ۶۹ درصد تریاک، ۱۲ درصد حشیش، ۱۱ درصد شیشه و کریستال مصرف داشتهاند.
مدیر کل بهزیستی استان گفت: در سال ۲۰۱۶ در کشور افغانستان ۴۸۰۰ تن تریاک تولید شده؛ اما در سال ۲۰۱۷ این عدد با روش های نوین کشاورزی به دو برابر افزایش داشته است.
وی افزود: در افغانستان علاوه بر افزایش برداشت تریاک، بهره وری کشت نیز بالا رفته است، بنابراین با معضلی مواجه هستیم که دارای متغیرهای امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.
پوریوسف گفت: موادمخدر پس از تجارت اسلحه جزو پر سود ترین تجارت ها محسوب می شود.
وی در ادامه؛ زن را ستون و قوام خانواده دانست که اگر دچار آسیب شود زمینه آسیب کل خانواده فراهم میشود و افزود: آسیبهای اجتماعی دارای چندین عامل است و اینکه اعتیاد در سنین پاین رخ می دهد نیز معضل بزرگی محسوب میشود.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: معتاد ممکن است در مقاطعی مجرم، بیمار و دارای آسیب اجتماعی باشد، بنابراین پدیده اعتیاد خاستگاه آسیب شناسی پزشکی را داراست و متناسب با آن رفتار متفاوت است.
پوریوسف ضمن تأکید بر افزایش کنترل درونی در میان جوانان، گفت: پیشگیری از اعتیاد بايد از سنین کودکی آغاز شود و در کودکی نيز حس مقابله با تعارضات و حل مسئله نهادینه شود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۶٫۱۱٫۱۰