• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 0
5

ورزش راه و شیوه‌ای مناسب برای مقابله با اعتیاد است

  • کد خبر : 42887
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۲

 یک کارشناس آموزش و پرورش در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: ورزش راه و شیوه‌ای مناسب برای مقابله و پیشگیری از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی است .  گلی میر سلیمی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: پیشگیری اولیه از اعتیاد […]

 یک کارشناس آموزش و پرورش در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: ورزش راه و شیوه‌ای مناسب برای مقابله و پیشگیری از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی است .


 گلی میر سلیمی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: پیشگیری اولیه از اعتیاد بهترین درمان است، به همین خاطر باید یادمان باشد هرگز در حضور فرزندانمان سیگار نکشیم و به خصوص برای روشن کردن سیگار از آنها کمک نگیریم زیرا این ماده دخانی سرآغاز مصرف مواد مخدر است.


 وی اظهار کرد: همه‌ي انواع مواد مخدر اثرات مخرب ویران کننده ای برای انسان دارند لذا به اصرارهایی مثل یکبار امتحان کن گوش ندهیم، زیرا این امتحان و تجربه افراد را به سوی اعتیاد می‌کشاند.


میرسلیمی ادامه داد: برای مقابله با اعتیاد باید فرزندانمان را به ورزش کردن در هر گروه سنی تشویق و ترغیب کنیم تا آنان اوقات فراغتی برای گرایش به سمت مواد مخدر صنعتی و شیمیایی پیدا نکنند.


 این کارشناس آموزش و پرورش تصریح کرد: تحقیقات زیادی نشان می دهد که مشکلات خانوادگی، عوامل فردی و فرهنگی و کنجکاوی جوانان از علل گرایش جوانان به مواد مخدر است، به طور خاص ناآگاهی والدین نسبت به رفتارهای منجر به اعتیاد نوجوانان ، تحقیر جوانان، نبود تفریحات سالم و سرگرمی، نبود نظارت بر دوستان از سوی والدین، اختلافات خانوادگی ، تضاد و کشمکش بین والدین، فقر مالی و بیکاری، فراوانی و دسترسی آسان به مواد مخدر، ناآگاهی و کم اطلاعی از پیامدهای گرایش به سمت اعتیاد است .


 وی، اعتیاد را یک آسیب اجتماعی جدی دانست که باید مسوولان و دست اندرکاران امر نسبت به از بین بردن مواردی که مسیر اعتیاد را تسهیل می کند، اهتمام جدی داشته باشند.


میر سلیمی با بیان اینکه باید به نیازهای نوجوانان و جوانان پاسخ داده شود، گفت:وقتی  توقعات و خواسته های افراد روند صعودی و افزایشی داشته باشد و توجهی به آنها نشود ،افراد دچار سرخوردگی می شوند و راه حل جایگزینی برای تسکین خود پیدا می کند که در بسیاری مواقع این راهکار جایگزین مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بویژه روانگردان‌ها است.


این کارشناس در پایان خاطرنشان کرد:بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر عوامل زیادی را از جمله آموزش، اقدامات پیشگیرانه ، پاسخگویی به نیازهای افراد ، فراهم کردن تسهیلات و امکاناتی ورزشی و غیره را نیاز دارد و این عوامل مانند زنجیره ای به هم متصل هستد که باید همه آنها از بالقوه تبدیل به بالفعل شوند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۶٫۱۱٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42887

برچسب ها