استاد دانشگاه شهید بهشتی در رابطه با رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: از آنجا که شبکههای تولید و توزیع موادمخدر این روزها در فضای مجازی تبلیغات گستردهای دارند، سامانههای اجتماعی و مردمی برای مقابله با این تبلیغات میتوانند در مبارزه نیز جایگاه و سهم پررنگتری داشته باشند.
قاسمي در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، شبکههای اجتماعی را یکی از ابزار مهم براي پر کردن اوقات فراغت برای نوجوانان و جوانان دانست و اظهار کرد: بر اساس گزارشهای موجود، حدود ۴۰ میلیون از نوجوانان و جوانان ایرانی عضو شبکههای اجتماعی بویژه تلگرام هستند باید از این شبکهها برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر استفاده کافی کرد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه باید با دشمن مقابله کرد، ادامه داد:یکی از دلایل گسترش اعتیاد به مصرف مواد مخدر عدم استفاده از ابزار نوین است، از محاسن فضای مجازی همین سهولت برقراری ارتباط و سرعت انتقال اطلاعات است، خانوادهها و نهادهای متولی مانند آموزش و پرورش و وزارت ورزش و جوانان باید با برنامهریزیهای منظم از شبکه های اجتماعی برای آموزش پیشگیری از اعتیاد بهرهگیری کنند.
وي اعتیاد به مصرف مواد مخدر را سونامی قرن حاضر دانست و تصریح کرد: تهیه، توزیع و عرضه مخدرهای جديد صنعتی و شیمیایی در اشکال و انواع مختلف بدون آنکه زیانی ظاهری داشته باشند به قشر جمعیت جوان کشور تبلیغ میشود، مسوولان و خانوادهها باید هوشیار باشند و از ظرفیت و پتانسیل شبکههای اجتماعی برای پیشگیری از مصرف این مواد استفاده کنند.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: با توجه به گسترش روزافزون مافیای مواد مخدر و ایجاد تنوع در انواع تولیدات خود، پلیس مبارزه با مواد مخدر، مبارزه عمیق و گستردهای با این مافیا انجام میدهد و مردم نيز بايد نقش پررنگتری در کنار مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.
به گفته این استاد دانشگاه، همکاری مردم با پلیس و دستاندرکاران مبارزه با مواد مخدر منجر به ایجاد عزم ملی و بسیج همگانی در مسیر اجتماعی شدن مقابله با اعتیاد میشود، همه باید این فرصت را غنیمت شمرده و بیشترین بهره را از ابزارهای نوین ارتباطی برای تحقق این رویکرد ببرند.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۱٫۰۷