• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 0
9

وزیر کشور در جمع خبرنگاران: مقابله با مواد مخدر در تهران به روش اطلاعاتی به ۸۲ درصد افزایش یافته است

  • کد خبر : 42783
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۹

طرح مسائلی که افکار عمومی را دچار تشویش و نگرانی کند گناه نابخشودنی است/ بعد از نهایی شدن پیگیری های حقوقی و قضایی تخلف افراد اعلام شود/ هر که به میزان تخلفی که انجام داده با او برخورد شود/ از برخی رسانه‌ ها گلایه مندم وزیر کشور در واکنش به گزارش اخیر شهردار تهران گفت: […]

طرح مسائلی که افکار عمومی را دچار تشویش و نگرانی کند گناه نابخشودنی است/ بعد از نهایی شدن پیگیری های حقوقی و قضایی تخلف افراد اعلام شود/ هر که به میزان تخلفی که انجام داده با او برخورد شود/ از برخی رسانه‌ ها گلایه مندم


وزیر کشور در واکنش به گزارش اخیر شهردار تهران گفت: بنده به ایشان (نجفی) هم عرض کردم طرح این مسائل در فضای عمومی کشور از طرف هر کسی که به آبروی دیگران خدشه وارد کند و افکار عمومی را دچار تشویش و نگرانی کند و داوری‌های غلطی ایجاد کند، گناهی نابخشودنی است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور عصر چهارشنبه ۴ بهمن ماه در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به تحریف سخنانش توسط برخی از رسانه ها در جلسه اخیر اظهار داشت: بنده ازبرخی  رسانه‌ ها گلایه مندم چون حرف های اخیر بنده را تقطیع و تحریف کردند، بنده چند روز قبل در جلسه ای گفتم که اگر فرزند هر کسی به خصوص مسئولین دچار خطا شد قوه قضائیه برخورد کند اما برخی رسانه‌ها نوشتند و گفتند که رحمانی فضلی گفته است با فرزندان مسئولان برخورد کنید لذا این کار امانتداری نیست بلکه شما خبرنگاران و رسانه‌ها باید به دنبال حقایق باشید.


وزیر کشور در پاسخ به این سوال خبرنگاری درباره سخنان اخیر نجفی و ارائه گزارش او نسبت به تخلفات شهرداری تهران در دوره سابق نیز گفت: بنده این مساله را کلی می‌گویم و شهرداری را هم شامل می‌شود، بنده نیز به ایشان (نجفی) هم عرض کردم طرح این مسائل در فضای عمومی کشور از طرف هر کسی که به آبروی دیگران خدشه وارد کنند و افکار عمومی را دچار تشویش و نگرانی کند و داوری‌های غلطی ایجاد کنند این گناهی نابخشودنی است.


رحمانی فضلی افزود: این سخن به معنای عدم برخورد با تخلف نیست لذا هر کسی به هر میزانی که تخلف کرده باید به اشد مجازات به نسبت تخلفی که انجام داده با او برخورد شود اما این مسئله مهم مستلزم کار حقوقی، قضایی و پیگیری است لذا بعد از اینکه پیگیری و نهایی شد آن وقت باید اعلام کنند اما وقتی چنین مسئله ای را بدون اینکه رسیدگی قضایی انجام شده باشد اعلام کنیم حتی در قالب گزارش، نباید عمومی شود لذا اگر هر که فکر می‌کند این کار اقدام خوبی است پس از فردا این کار را برای خودش انجام دهند بنابراین این اقدام کار غلطی است.


مقابله با مواد مخدر در تهران به روش اطلاعاتی به ۸۲ درصد افزایش یافته است
وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به برگزاری جلسه شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران نیز اظهار داشت: با توجه به اهمیتی که این موضوع در تهران برای ما دارد این جلسه را برگزار کردیم تا دستگاه‌های مختلف عملکردشان را گزارش و ظرفیت خود را اعلام و هم تقاضاهایی که دارند مطرح شود تا بررسی کنیم.


رحمانی فضلی با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر در سه حوزه انجام می گیرد، افزود: با توجه به اهمیتی که موضوع پیشگیری در این زمینه دارد قرار شد که از ظرفیت مردم و سازمان های مردم نهاد، سمن ها و خیرین استفاده بیشتری صورت بگیرد. همچنین تصمیم گیری شد تعداد سمن ها در تهران افزایش یافته و و در راستای توانمندسازی آنها اقدامات بیشتری انجام شود.


وی تاکید کرد: در بحث مقابله با مواد مخدر به روش اطلاعاتی به ۸۲ درصد افزایش یافته است به طوری که این رقم در کل کشور ۶۵ درصد بوده این اقدام نشان می‌دهد که داریم به شبکه های مواد مخدر در تهران تسلط پیدا می کنیم که دوستان تشویق شدند با برنامه ریزی دقیق این میزان را به عدد بالاتری برسانند.


وزیر کشور با بیان اینکه در حوزه بنیان‌های اقتصادی نیز مقرر شد قوه قضاییه عنایت بیشتری داشته باشد تا ضربه های اساسی تری به بنیان های اقتصادی مواد مخدر بزنیم، ادامه داد: در این رابطه اعلام شده که در سال جاری بین ۱۲ تا ۱۵ میلیارد تومان فروش اموال مربوط به مواد مخدر داشته ایم که عدد قابل توجهی به نسبت ۷ و ۸ هزار میلیارد تومان بخش مالی مواد مخدر در تهران نیست لذا با توجه به نظر مثبت قوه قضائیه و دستگاه قضا، باید در این زمینه اقدامات جدی تری صورت بگیرد.


ظرفیت نگه داری معتادین متجاهر در تهران به ۸ هزار نفر افزایش یافته است
وی افزود: در حوزه درمان نیز در ابتدای دولت یازدهم تنها ۵۰۰ نفر گنجایش و ظرفیت درمان برای معتادان متجاهر داشتیم در حالی که اکنون ظرفیت نگهداری ۸ هزار وجود دارد و ظرفیت ۲ هزار نفر هم از سوی بخش خصوصی در حال استفاده هستند لذا در زمان واحد ۱۰ هزار نفر از امکانات ایجاد شده می توانند بهره مند شوند.


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: طبق آمارها که البته قطعیت هم ندارد پیش بینی می شود حدود ۱۳ الی ۱۴ هزار نفر معتاد متجاهر در تهران وجود داشته باشد که دستور داده ایم برای هر یک از این افراد فضای مناسب نگه داری در نظر گرفته شود. همچنین قرار شد در مکان ها و فضاهایی که زیر مجموعه نیروی انتظامی و شهرداری است در اختیار ستاد و شورای هماهنگی در برای نگهداری این افراد به کار گرفته و استفاده شود تا با این اینکار در سطح بیشتر و وسیع تری ارائه خدمات انجام شود.


رحمانی فضلی ادامه داد: همچنین بر اساس آمارها ۵ هزار نفر دیگر وجود دارند که متجاهر و معتاد نیستند یا اینکه به علاوه معتاد بودن بیماری ها و مریضی های واگیردار دارند که بر اساس پروتکل ها نمی شود آنها را در مراکز تحت ماده ۱۶ مبارزه با مواد مخدر نگهداری کنیم که قرار شده دستگاه متولی این افراد شناسایی و احصاء و به آنها ابلاغ شود تا این دست از افراد را جمع‌آوری و نگهداری کنند.


وی تاکید کرد: در این زمینه نیز نقش اصلی را باید شهرداری تهران داشته باشند و قرار شد استانداری نیز با شهرداری جلسه مشترک بگذارند و شهرداری فعال تر از گذشته عمل کند زیرا این وظیفه ذاتی شهرداری است.


حدود ۴۰ درصد معتادین متجاهر در تهران متعلق به شهرستانهای مختلف کشور هستند
وزیر کشور درباره توامندسازی و مهارت آموزی افراد بهبود یافته از اعتیار نیز گفت: در زمینه آموزش و توانمندسازی معتاد متهاجر بهبود یافته نیز مقرر شد سازمان فنی و حرفه ای و بخش خصوصی فعال تر و با برنامه ریزی دقیق تر عمل کنند.


معتادان متجاهر به شهرستانهای خود بازگردانده می شوند
رحمانی فضلی اضافه کرد: یکی از تصمیمات مهم این جلسه نیز این بود که متجاهرینی که اهل تهران نیستند به شهرستان های خود اعزام شوند لذا پیش بینی می شود حدود ۴۰ درصد معتادین متجاهر در تهران متعلق به شهرستانهای مختلف کشور هستند که این افراد با این نگاه که در تهران امکان درآمد و کار بیشتری دارند به این استان سفر کردند لذا قرار شد این افراد پس از بازداشت به مدت یک ماه در تهران نگهداری، سم زدایی و غربالگری شوند و پس از یک ماه به شهرستان های خودشان بازگردانده شوند و در کنار خانواده شان باشند.


وی گفت: مقرر شد ستاد مبارزه با مواد مخدر ماهانه عملکرد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران را رصد و مسائل مربوطه را پیگیری کند، همچنین شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران هم قرار شد تقسیم کار استانی برای دستگاه مختلف از جهت کمیت و کیفیت تعیین، زمان‌بندی و ابلاغ کند تا پیگیری‌های لازم صورت بگیرد.


صدا و سیما در فرهنگ سازی و آموزش اقدامات بیشتری انجام دهد
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: در بحث ساماندهی موضوع مواد مخدر نیز اول پیشگیری و سپس مقابله و درمان مطرح است بنابراین اگر در مراحل اول کنترل انجام نگیرد همچنان معتاد خواهیم داشت انشاالله همه کمک کنند و انتظارمان هم از صدا و سیما در فرهنگ سازی و آموزش این است که اقدامات بیشتری در این رابطه انجام دهد.


رحمانی فضلی یادآور شد: همچنین تصمیم گرفته شد سازمان تبلیغات اسلامی برای حضور در این مراکز تمامی به منظور فعالیت در حوزه فرهنگ برنامه مشخصی ارائه کند.


منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور۹۶٫۱۱٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42783

برچسب ها