• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
4

اعتياد خسارت‌های جبران ناپذیری را به کشور وارد مي‌كند

  • کد خبر : 42705
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي نصرتی گفت: کوتاهی در مقابله با موضوع اعتیاد خسارت‌های جبران ناپذیری به کشور ‏وارد خواهد کرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي محمد علی نصرتي در همايش  بهرمندي از توانمندي‌هاي اعضاي شورا و دهياران روستاهاي  شهرستان بستان آباد  […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي نصرتی گفت: کوتاهی در مقابله با موضوع اعتیاد خسارت‌های جبران ناپذیری به کشور ‏وارد خواهد کرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي محمد علی نصرتي در همايش  بهرمندي از توانمندي‌هاي اعضاي شورا و دهياران روستاهاي  شهرستان بستان آباد  تصریح کرد: دشمنان پس از ناکامی در دفاع مقدس به این نتیجه رسیدند که با زورگویی و جنگ سخت نخواهند ‏توانست ملت ایران را وادار به تمکین کنند از این رو با ترویج مظاهر فساد و انواع موادمخدر به صورت مستقیم ‏وارد جنگ نرم با ایران شدند تا شاید به این وسیله به ارزش و ایمان مردم ضربه وارد کرده و هویت آنان را خدشه‌دار کنند.


وي افزود: يكي از چالش‌های پیش رو در حوزه مواد مخدر تغییر الگوی مصرف این مواد از سنتی به صنعتی ‏است، ورود فضای مجازی در ترویج و توسعه روانگردها اوضاع را پیچیده و بدتر کرده است و با تبلیغات گمراه کننده برای لاغری، زیبایی، نشاط و شادابی، شب بیداری، محصولات خود را معرفی و حتی در باشگاه‌ها و آرایشگاه‌ها عرضه می‌كنند.


مشاور عالی امنیتی و انتظامی استاندار گفت: خانواده‌ها و جوانان اصلی‌ترین سرمایه اجتماعی ما هستند امروزه شاهد هستیم که انواع مختلفی از موادمخدر صنعتی در جامعه و در ‏دسترس جوانان و نوجوانان قرار دارد و بی‌شک کوتاهی در مقابله با این موضوع خسارت‌های جبران ناپذیری به کشور ‏وارد خواهد کرد.


وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای والدین آنها را در شناخت هر چه بیشتر نیازهای جوانان و داشتن روابط صمیمی و در بین خانواده  ودر نهایت آموزش های لازم را اصلی ترین راه پیشگیری بیان کرد .


دبير شورا در ادامه با استناد به شيوع شناسي اخير گفت :‌ نرخ رشد اعتياد در استان ۱٫۲ درصد و استان ما در رتبه ۲۸ كشوري قراردارد .


نصرتي افزود: در حوزه دانشجویان نيز بر اساس آخرین بررسی‌هایی که در سال ۱۳۹۲ انجام‌شده ۲٫۶ درصد دانشجویان دانشگاه‌های دولتی به مصرف مواد گرفتار هستند اما معتاد نیستند و تجربه مصرف به شکل تفننی و مصرف مبتلا بوده‌اند و ماده گل، ترامادول، حشیش، تریاک، ریتالین به ترتیب الگوهای مصرف در بین دانشجویان را به خود اختصاص داده‌اند که البته استان آذربایجان شرقی از این سطح میانگین پایین‌تر است.


وی در ادامه با اشاره به احیا و ترویج بازی های بومی و محلی  این ورزشها را مهم‌ترین تفریح در تقویت کار گروهی، ایجاد فضای شاداب و پرنشاط، برطرف کردن مشکلات جسمی  و تخلیه‌ روانی جوانان موثر دانسته ومي تواند  جوانان و نوجوانان را از خطرات مواد مخدر دور سازد .


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۱۱٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42705

برچسب ها