• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
2

روحانیون و ائمه جماعات محور اصلی حرکت فرهنگی در جامعه هستند

  • کد خبر : 42669
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۹

  دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه روحانیون و ائمه جماعات کیش، در سخنانی گفت: روحانیون و ائمه جماعات محور اصلی حرکت فرهنگی در جامعه هستند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه روحانیون […]

 
دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه روحانیون و ائمه جماعات کیش، در سخنانی گفت: روحانیون و ائمه جماعات محور اصلی حرکت فرهنگی در جامعه هستند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه روحانیون و ائمه جماعات کیش با حضور امام جمعه اهل تشیع و تسنن و همچنین روحانیون و ائمه جماعات کیش در دفتر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش برگزار شد.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در این کارگاه با اشاره به نقش روحانیت در زمینه پیشگیری گفت: ائمه جمعه و جماعات بعنوان اثربخش ترین گروه های مرجع می توانند نسبت به بالابردن حساسیت مردم جهت ریشه کن کردن بلای خانمانسوز اعتیاد اقدام کنند.


جهان تریبون مساجد را بهترین پایگاه اطلاع رسانی پیشگیری از اعتیاد دانست و با اشاره به اینکه مساجد بهترین تریبون آگاه سازی، فرهنگ سازی و پیشگیری  در حوزه مواد مخدر است گفت: پیشگیری از مواد مخدر با همت جمعی مردم، حرکت جامعه روحانیت و همدلی ممکن خواهد شد.


وی نقش ائمه جمعه و جماعات را با توجه به ضریب نفوذ در آحاد جامعه مهم دانست و گفت: موقعیت اجتماعی روحانیون در بین مردم نقش چشمگیری در پیشگیری از وقوع آسیب های اجتماعی و جرایم دارد و می توان گفت که روحانیون نقش هادی و راهنما را در رسیدن جامعه به نقطه سلامت و امن به عهده دارند.


جهان با بیان اینکه بیانات و نصایح روحانیون بیش از هر قشر دیگری در دل جای می گیرد روحانیون را پرچمداران مبارزه با مواد مخدر خواند و افزود: روحانیون می توانند پرچم مبارزه با مواد مخدر را به دوش گرفته و از تریبون ها و منبرهای مساجد، مردم به ویژه جوانان را در این زمینه آگاه سازند.


وی تقویت باورهای دینی را برای مقابله با باورهای غلط در زمینه مصرف موادمخدر مهم ارزیابی کرد و با تاکید بر این مطلب که تقویت باورهای دینی، افراد را از باورهای غلط باز می دارد خاطرنشان کرد: هر جا که مسائل دینی قوی بود و اعتقاد وجود داشته ، آسیب های اجتماعی کاهش داشته است.


جهان استفاده از ظرفیت منبر و محراب در مساجد در پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی را موثر و مفید دانست و گفت: تلاش حداکثری مردم و سازمان های مردم نهاد، مسجدنهاد، در زمینه برنامه های گسترده فرهنگی پیشگیری با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر بسیار مهم و ضروری است.


سرهنگ جهان شروع آسیب های اجتماعی را با اعتیاد همراه دانست و گفت: پدیده شوم اعتیاد بعنوان فرهنگ صادراتی غرب به کشور و راهی برای نفوذ استعمار بود.


وی با اشاره به اهداف برگزاری کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه روحانیون و ائمه جماعات کیش یادآور شد: در طرح توانمد سازی بدنبال این هستیم که از ظرفیت و قابلیت های مربیان و معلمان و روحانیون برای انتقال مفاهیم، مهارتی پیشگیری از اعتیاد استفاده کنیم.


جهان آموزش را فرصتی برای تغییر و یادگیری دانست و گفت: تربیت و آموزش باید ادغام شده در هم عمل کنند تا بتوانیم ضمن تربیت نیروی انسانی، آموزش نیروی انسانی را هم بدنبال داشته باشیم.


به گفته جهان مبلغان دينی در فضاهايی مانند، مساجد و حسینیه ها و بازارها بايد در جهت اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بيشتر تلاش كنند، زيرا مبارزه با اعتياد تكليف و نهی از منكر است.


دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدرکیش در بخش پایانی سخنان خود بیان داشت: روی‌آوردن مردم به معنویت باعث مستحکم شدن اعتقادات مذهبی و معنوی افراد جامعه می‌شود و زمینه کاهش انحرافات اخلاقی و ایجاد روند نزولی در زمینه آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌کند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش۹۶٫۱۱٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42669

برچسب ها