• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
5

لزوم ترويج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر در جامعه

  • کد خبر : 42651
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۳

امام جمعه موقت بندرعباس گفت: فرهنگ مبارزه با مواد مخدر را بايد بعنوان يك معروف ترويج كنيم تا با استفاده از همه ظرفيت‌هاي ديني، مذهبي، اجتماعي و فرهنگي بتوانيم در اين حوزه گام برداريم. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان؛ اولين سمينار علمي-آموزشي اساتيد گروه اخلاق و معارف اسلامي و ائمه […]


امام جمعه موقت بندرعباس گفت: فرهنگ مبارزه با مواد مخدر را بايد بعنوان يك معروف ترويج كنيم تا با استفاده از همه ظرفيت‌هاي ديني، مذهبي، اجتماعي و فرهنگي بتوانيم در اين حوزه گام برداريم.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان؛ اولين سمينار علمي-آموزشي اساتيد گروه اخلاق و معارف اسلامي و ائمه جماعات دانشگاه‌هاي استان در خصوص آسيب‌هاي اجتماعي با محوريت پيشگيري اوليه از اعتياد در جامعه دانشجويي استان با حضور بيش از ۱۰۰ نفر از مدرسين خانم و آقا دروس اخلاق و معارف اسلامي و ائمه جماعات دانشگاه‌هاي استان، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان، امام جمعه موقت بندرعباس و مسئول نهاد رهبري در دانشگاه‌هاي استان و مديركل اموراجتماعي و فرهنگي استانداري در محل مجتمع آموزشي حكيم پرديس دانشگاه علوم پزشكي استان برگزار شد.


حجه الاسلام و المسلمين تقوي امام جمعه موقت بندرعباس و مسئول نهاد رهبري در دانشگاه‌هاي استان گفت: اعتياد يك بيماري چندوجهي است كه يك وجه مهم آن فرهنگ مردم و باورهاي غلطي است كه در بين مردم شايع مي‌باشد كه اگر بخواهيم اين رفتارها و باورهاي غلط را ساماندهي كنيم بايد از خودمان شروع كنيم تا در مهار و كنترل اعتياد موفق شويم.


وي افزود: فرهنگ مبارزه با مواد مخدر را بايد بعنوان يك معروف ترويج كنيم تا با استفاده از همه ظرفيت‌هاي ديني، مذهبي، اجتماعي و فرهنگي بتوانيم در پيشگيري اوليه از اعتياد در جامعه دانشجويي استان گام برداريم.


محمود حسين پور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان ضمن تدريس مباحث مربوط به انواع موادمخدر و روانگردان، اعتياد، دلايل گرايش نوجوانان و جوانان به مصرف و عوامل محافظ در پيشگيري از اعتياد و عوامل خطر جامعه دانشجويي در گرايش به مصرف گفت: اهميت پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در كشور به گونه‌اي است كه جلسات آن مستقيماً تحت نظارت مقام معظم رهبري (مدظله العالي) برگزار مي گردد و در اولويت‌بندي آسيب‌هاي اجتماعي موضوع اعتياد اولين اولويت بوده و اين بلاي خانمان سوز به گونه ايست كه سبب بروز ساير آسيب‌هاي اجتماعي مانند طلاق، بزه كاري و‌… مي‌شود.          

          
حسين‌پور اعتياد به موادمخدر روان‌گردان‌ها را يكي از اساسي‌ترين مسائل جامعه ما دانست و عنوان كرد: سوءمصرف موادمخدر و روانگردان‌ها مهمترين عاملي است كه مي‌تواند نسل كارآمد و جوان را به تخريب بكشاند و مسيرهاي انحرافي ديگر را نيز هموار سازد و به همين دليل توجه به جامعه دانشجويي براي پيشگيري اوليه از سوء مصرف موادمخدر و روانگردانها بسيار مهم و ضروري است.


وي افزود: شیوع مصرف مواد مخدر صرف نظر از هزینه های مستقیم آن، به دلیل تخدیری که در نیروهای انسانی ایجاد می‌کند از یک سو و به دلیل ضربه به نهادهای اجتماعی کشور از سوی دیگر، هزینه‌های غیرمستقیم قابل توجهی در مسیر توسعه کشور ایران ایجاد می‌کند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان۹۶٫۱۱٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42651

برچسب ها