• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73617اخبار امروز : 5
4

برای جلوگیری از گسترش فاجعه اعتیاد جوانان را درک کنیم

  • کد خبر : 42640
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۱

دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ، در سخنانی گفت: برای جلوگیری از گسترش فاجعه اعتیاد جوانان را درک کنیم. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، طرح توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم، با حضور مشاور دبیرکل […]


دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در کارگاه توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ، در سخنانی گفت: برای جلوگیری از گسترش فاجعه اعتیاد جوانان را درک کنیم.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، طرح توانمندسازی و تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم، با حضور مشاور دبیرکل و مدیرکل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر، دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، رییس اداره آموزش و پرورش و مربیان پیشگیری از اعتیاد در جزیره کیش برگزار شد.


بر پایه این گزارش محمدحسن جهان در این کارگاه ضمن اهمیت آموزش مربیان پیشگیری از اعتیاد گفت: توانمندسازی دانش آموزان، معلمان، اساتید و والدین یکی از مهمترین برنامه های در حال اجرا در حوزه پیشگیری از اعتیاد در کیش می باشد.


وی پیشگیری را مقدم بر درمان عنوان کرد و گفت: قبل ازاینکه فرد گرفتار این پدیده شوم شود باید او از حرکت در این مسیر بازداشت .


جهان با تاکید بر آموزش های های پیشگیرانه در امر مبارزه با موادمخدر گفت: امروز اهمیت آموزش در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد بر همگان روشن و مبرهن است.


وي در ادامه به هجمه های دشمنان برای به اعتیاد کشیدن جوانان اشاره کرد و اظهار داشت: دشمنان نظام و انقلاب با ترویج موادمخدر به دنبال هویت زدایی، تضعیف عزم و اراده مردم، فروپاشی باورها و ارزش های جامعه و تضعیف ریشه های کهن سنت همچون مذهب و انسجام اجتماعی هستند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش نیم نگاهی به تغییر استراتژی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از تهدید سخت به تهدید نرم پرداخت و گفت: دشمنان در این راستا به این نتیجه رسیدند که در جنگ سخت نمی توانند موفق باشند و از طریق اقدامات ضدفرهنگی و ترویج ناهنجاری های اجتماعی بویژه موادمخدر، بصورت سازمان یافته جوانان کشور را گرفتار معضلات و آسیب ها کنند.


جهان با بیان این مطلب که ‘نه گفتن’ باید به یک فرهنگ در جامعه بدل شود افزود: در این راستا ایجاد قدرت و بالا بردن اعتماد به نفس دارای اهمیت زیادی است .


وی سیگار و قلیان را دروازه ورود اعتیاد دانست و ترویج استفاده از موادمخدر را در راستای تهاجم فرهنگی و هدف قرار دادن جوانان کشور برشمرد و افزود: دشمن در طول ۸ سال دفاع مقدس تلاش کرد جوانان ما را به زانو در آورد اما نتوانست ،از این رو تلاش می کند با تهاجم فرهنگی به کشور ضربه بزند.


جهان؛ فرزندان را سرمایه های زندگی خانواده ها عنوان کرد و گفت : به هر میزان برای تربیت آنان وقت بگذاریم و سرمایه گذاری کنیم این سرمایه قابل برگشت خواهد بود.


وی با تاکید براینکه رفت و آمد فرزندان وارتباط آنان با دوستانشان را بیشتر کنترل کنیم تصریح کرد : مراقب باشیم کسی آنها را هدف قرار ندهند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش خاطرنشان کرد: باید بتوانیم با همکاری یکدیگر فرهنگ پیشگیری را در جزیره کیش احیاء کنیم و این مهم با همکاری نهادها و دستگاه های مختلف امکان پذیر خواهد بود.


این مقام مسئول در ستاد مبارزه با موادمخدر در پایان دامنه اعتیاد را وسیع خواند و یادآور شد: در جوامع امروزی دیگر نمی توان اعتیاد را فقط مربوط به افراد فقیر یا بی سواد دانست بلکه انواع موادمخدر جدید در دسترس همه قرار دارد و عدم آگاهی می تواند فرد را در منجلاب اعتیاد گرفتار کند.


گفتنی است، دوره تخصصی تربیت مدرس پیشگیری از آسیب های اجتماعی و اعتیاد ویژه ۸۰ نفر از مشاورین مدارس، مدرسین آموزش خانواده و کارشناسان پیشگیری از آسیب های اجتماعی با همکاری اداره آموزش و پرورش و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در محل پردیس بین الملل دانشگاه شریف کیش و با حضور رسانه های گروهی و خبرنگاران برگزار شد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش۹۶٫۱۱٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42640

برچسب ها