مديركل امور فرهنگي و اجتماعي استانداري آذربايجان غربي گفت: اگر خواهان جامعهای قوی و پویا هستیم باید به توانمندسازی سازمانهای مردمنهاد و فعالان اجتماعی با آموزشهای مستمر و آگاهسازی اجتماعی فکر کنیم.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي؛ محمدي در جلسه كميته تخصصي توسعه مشاركتهاي مردمي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر گفت: آسيبهاي اجتماعي همانطوري كه از نامش پيداست از دلايل اجتماعي منجر ميشود و فرد با انتخاب و علايق و سلايق خود اين راه را انتخاب ميكند.
وي افزود: هدف ما مبارزه با آسيبهاي اجتماعي است و اگر ميخواهيم در اين راه موفق شويم بايد خط و مشي ما اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر باشد.
وي با اشاره به اينكه در اين راه برخي كاستيها وجود دارد، گفت: اميدواريم اين كاستيها را به حداقل برسانيم چرا كه جامعه ما جامعه جوان است و نياز به سرمايهگذاري جدي دارد.
مديركل فرهنگي و اجتماعي استانداري تصريح كرد: شايد اصليترين سرمايه جامعه، سرمايه اجتماعي است كه در جامعه بطور جدي به آن توجه نشده و توده مردم نسبت به مسائل اجتماعي حساس نشده است.
وي رسالت اصلي سمن ها را توانمندسازي اجتماعي عنوان كرد و گفت: مهمترین نیاز امروز جامعه افزایش سواد سلامت است که سمن ها می توانند نقش بسیار موثری در این رابطه داشته باشند.
وي تاكيد كرد: اجتماعی شدن مسائل و مشکلات جامعه با هدف حل و فصل آنها توسط خود مردم، زمانی محقق خواهد شد که همه شهروندان نسبت به اتفاقات و رویدادهای جاری حساس شوند.
در ادامه جلسه عليرضا فيضي زاده جانشين دبير شوراي هماهنگي ضمن قدرداني از عملكرد و فعاليت موثر سمن هاي استان گفت: با توجه به تاكيد وزير كشور و دبير كل ستاد مبارزه با موادمخدر بر اجتماعي شدن مشاركتهاي مردمي ، در اين استان نزديك به سه سال است كه تلاش و فعاليت كرديم تا سمن هاي مردم نهاد را با خودمان همكار و هميار كنيم.
وي با اشاره به اينكه سمن هاي استان از ۲۴ مورد هم اكنون نزديك به ۴۵ مورد رسيده است افزود: انتظار ميرود اين تعداد در سال گذشته افزايش چشمگيري داشته باشد.
فيضي زاده با اشاره به برگزاری كارگاه آموزشي منطقه ۳ سمن هاي سطح ۲ در اين استان بمدت سه روز با موضوع «صیانت از بهبوديافتگان و خانواده آسيب ديده آنان» در ديماه سالجاري، گفت: برگزاری این كارگاه در برجستهسازی نقش سازمانهای مردم مفید است و سمنهای فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید از این فرصت بوجود آمده در راستای ارائه راهکارها و پیشنهادات خود در توانمندسازی هرچه بیشتر و پررنگ کردن نقش تأثیرگذار بهرهمند شوند.
وی به نقش پررنگ سازمانهای مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: سازمانهای مردم نهاد در حوزههای مختلف اجتماعی بهویژه در آموزش، پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر تجلی اقدام و عمل هستند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي۹۶٫۱۰٫۳۰