• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
11

آذربایجان شرقی رتبه ۲۸ شیوع مواد مخدر را دارد

  • کد خبر : 42556
  • ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۳

  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي استان گفت: براساس گزارش‌ها و ارزیابی‌ها آذربايجان شرقي، در حوزه كاهش اعتياد نسبت به سالهای گذشته روند رو به بهبودی داشته و هم اكنون در رتبه ۲۸ شيوع موادمخدر قرار دارد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ […]

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي استان گفت: براساس گزارش‌ها و ارزیابی‌ها آذربايجان شرقي، در حوزه كاهش اعتياد نسبت به سالهای گذشته روند رو به بهبودی داشته و هم اكنون در رتبه ۲۸ شيوع موادمخدر قرار دارد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در جلسه‌ شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان اسکو اظهار کرد: در حال حاضر اصلی‌ترین دغدغه کشور مبارزه با مواد مخدر است و این امر جزو ۵ اولویت مهم کشور در آسیب‌های اجتماعی به شمار می‌رود.


دبير شورا با اشاره به خسارت‌های مادی و معنوی مصرف مواد مخدر در جامعه افزود: باید متناسب با علم روز در امر مبارزه راهکار ارائه دهیم.


محمدعلی نصرتی با تقدیر از آموزش و پرورش در امر آگاه سازی تصریح کرد: ارائه آمار مقایسه‌ای از سوی کمیته برای ارزیابی کمی و کیفی اقدامات صورت پذیرفته بسیار مهم است زیرا ارزیابی برنامه‌های برگزار شده بر اساس مقایسه امکان دارد.


وی به آمار کشوری و وضعیت استان در سطح کشور نیز اشاره کرد و گفت: استان ما براساس شیوع شناسی در رتبه ۲۸ قرار دارد که براساس گزارش‌ها و ارزیابی‌ها نسبت به سالهای گذشته روند رو به بهبودی داریم و از رتبه ۲۱ در رتبه ۲۸ قرار گرفته‌ایم.


نصرتی در ادامه تصریح کرد: هنوز هم جای کار زیاد است زیرا چهارمین عامل مرگ و میر در کشور مواد مخدر است که به عنوان زلزله خاموش و ویرانگر محسوب می‌شود.


دبیر شورا از همه آحاد جامعه به خصوص والدین خواست تا در مقابل حفظ سرمایه‌های انسانی و اجتماعی در کنار دولت باشند زیرا فضای مجازی بسیار مسموم است.


مشاور عالی و امنیتی استاندار در بیان اینکه رشد ناهنجاری های مدرن در جامعه رو به رشد است گفت ما در زمان قدیم شاهد بودیم که اراذل و اوباش خالکوبی می کردند ولی متاسفانه دختران و زنان جوان بيشتر تمايل دارند خالكوبي‌ها بر روي دست و پاهايشان نقش ببندد.


وي ادامه داد: دامنه پديده خالكوبي اما به مدارس دخترانه نيز كشيده‌شده و برخي از دختران در مدارس علاقه وافر خود به خالكوبي را با كشيدن نقوشي توسط خودكار نشان مي‌دهند. اینها الگوهای غلطی هستند که از سبک فرهنگ غربی به کشور جمهوری اسلامی ایران وارد شده است.


نصرتي ادامه داد: متاسفانه اگر بخواهیم نگاه بدبینانه‌ای نداشته باشیم کم نیستند دختران و پسرانی که این روزها یکی از ابزار تفریحی و سرگرمی شان کشیدن قلیان با اسانس های شیمیایی میوه ای است.


دبير شورا تاکید کرد: به این منظور برای خلاصی از این معضل، جامعه شناسان و روان شناسان باید با تحقیقات و بررسی بیشتر وارد عمل شوند.


وي در پایان ابراز داشت: افراد آلوده رفتارهای غیر قابل باور دارند و دشمن درحوزه فرهنگی سعی در تغییر سبک زندگی دارد پس باید احاد مردم حساس و دغدعه مند شوند و باید از روزمرگی در بیاییم چرا که دشمن هر لحظه در حال تغییر است و در هر لحظه تولید جدیدی ارائه می‌کند؛ ولذا تنها راه موفقیت در اقدامات پیشگیرانه  مقابله با روش های علمی و هوشمندانه به شرط مدیریت یکپارچه و جهادی خواهد بود تا تاثیر خانمان برانداز افیون از سر جامعه ما کوتاه شود.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۱۰٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42556

برچسب ها