• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 0
4

در هفته اخير صورت گرفت؛ كشف حدود ۹ تن انواع مواد مخدر در كشور

  • کد خبر : 42431
  • ۲۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۴

  معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از كشف ۹ تن و ‏‏۱۷۰ كيلوگرم انواع مواد مخدر و روان‌گردان در هفته اخير در كشور خبر داد. اسداله هادي‌نژاد در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: كل كشفيات موادمخدر در اين مدت ۹۱۷۰ كيلوگرم و بيشترين […]

 

معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از كشف ۹ تن و ‏‏۱۷۰ كيلوگرم انواع مواد مخدر و روان‌گردان در هفته اخير در كشور خبر داد.


اسداله هادي‌نژاد در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: كل كشفيات موادمخدر در اين مدت ۹۱۷۰ كيلوگرم و بيشترين حجم مواد مكشوفه از نوع ترياك به ميزان ۷۱۹۲ كيلوگرم بوده است كه ۷۸ درصد از مجموع كشفيات را شامل مي‌شود.

وي افزود: در اين مدت نيز ۱۵۹۰حشيش، ۱۹ كيلوگرم هروئين،‏‏ ۲۸۰ كيلوگرم مورفين، ۱۰ كيلوگرم شيشه، ۹۳۵ كيلوگرم پيش‌ساز ‏‏و ۸۱ كيلوگرم ساير مواد كشف و ضبط شده است.

معاون مقابله با عرضه ستاد با بيان اينكه اين ميزان از كشفيات طي ۱۳۸۵ فقره عمليات صورت گرفته است، گفت: سرانه كشفيات مواد مخدر در اين دوره ۷ كيلوگرم به ازاي هر عمليات بوده است.

هادي‌نژاد افزود: در اين مدت ۸۸۸۹ هزار قرص روانگردان در سطح كشور كشف شده كه بيشترين تعداد به ترتيب با ۳۲۰۰ عدد مربوط به استان آذربايجان غربي، ۲۷۰۰ عدد استان كرمانشاه و ۲۳۴۷ عدد استان فارس مي‌باشد.

وي افزود: از مجموع ۹۳۵ ليتر پيش ساز مكشوفه نيز، بيشترين مقدار به ترتيب با ۶۰۰ ليتر مربوط به استان كرمانشاه، ۲۳۵ ليتر مربوط به استان تهران و ۱۰۰ ليتر مربوط به استان آذربايجان غربي است.

معاون دبيركل ستاد در ادامه با بيان اينكه بالغ بر ۷۵ درصد كشفيات اين دوره زماني مربوط به شش استان كشور مي‌باشد،‌ گفت: بيشترين حجم كشفيات با ۲۷۷۲ كيلوگرم مربوط به استان كرمان است كه معادل ۴۹ درصد كشفيات كشور مي‌باشد و استان سيستان و بلوچستان با ۱۱۰۸ كيلوگرم، فارس با ۸۸۶ كيلوگرم، تهران با ۷۳۵ كيلوگرم، اصفهان ۷۲۰ كيلوگرم و خراسان جنوبي با ۶۶۱ كيلوگرم به ترتيب در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.

وي افزود: سهم كشفيات سه استان اولويت دار حوزه مقابله يعني سيستان و بلوچستان، كرمان و هرمزگان از كشفيات كل كشور در هفته مذكور با مقداري كاهش نسبت به رقم  48.9 درصدي هفته قبل ۴۴٫۸ درصد از مجموع كشفيات كشور رسيده است.

معاون دبيركل ستاد گفت: با توجه به ۳ شهيد هفته اخير تعداد شهداي مبارزه با مواد مخدر در سال جاري به ۱۳ شهيد افزايش يافته كه اين عدد نسبت به ۹ شهيدي كه طي ۱۰ ماهه سال قبل داشتيم رشدي درصدي را نشان مي‌دهد.

هادي‌نژاد ادامه داد: جمع كل دستگيري‌هاي اين دوره ۶۴۰۰ نفر بوده كه از اين تعداد ۵۵۰۲ نفر در طرح‌هاي پاكسازي دستگير شده‌اند و مابقي مربوط به ديگر عمليات‌ها هستند.

هادي‌نژاد بيان داشت: در مدت يادشده و طي اجراي عمليات پاكسازي مناطق آلوده در سطح استان‌هاي كشور  216 نفر قاچاقچي، ۲۶۰۷ توزيع كننده و خرده فروش و  2679 نفر معتاد متجاهر دستگير شده‌اند.

وي افزود: همچنين طي اين مدت ۱۵۴ دستگاه خودرو، ۳۱ دستگاه موتور سيكلت، ۴ قبضه سلاح و ۲۷ دستگاه موبايل توقيف شد.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۰٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42431

برچسب ها