• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 0
5

اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به الگوی جهانی تبدیل شد

  • کد خبر : 42372
  • ۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: اجتماعی شدن موضوع مبارزه با مواد مخدر در کشور به الگو و برندی موفق در جهان تبدیل شده است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، علی مؤیدی در پنجمين همايش سازمان‌هاي مردم نهاد، صيانت و گفتمان‌سازي اجتماعي شدن مبارزه با […]

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: اجتماعی شدن موضوع مبارزه با مواد مخدر در کشور به الگو و برندی موفق در جهان تبدیل شده است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، علی مؤیدی در پنجمين همايش سازمان‌هاي مردم نهاد، صيانت و گفتمان‌سازي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر با رويكرد توسعه و اشتغال بهبوديافتگان و خانواده‌هاي آسيب ديده با ظرفيت بخش گردشگري منطقه ۲ كشور كه در شيراز برگزار شد، افزود: اعتیاد موضوع جهانی است که همه در حل آن را مشکل مواجه هستند و در همایش روسیه دنیا در مقابل مافیا پرچم تسلیم را بلند كرد.


وی ادامه داد: هیچ تهدیدی به اندازه مواد مخدر نیست و در همه كشورها در نشست‌هاي بين‌المللي اعلام کرده‌اند که برای مقابله با اعتیاد باید کار مشترک جهانی ارايه كرد.


مؤیدی یادآور شد: در گذشته و ۵ سال پیش نگاه مشترک در حوزه پیشگیری، درمان و.. وجود نداشت و در حوزه صیانت نیز به هیچ عنوان حرفی مطرح نبود.


قائم‌‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری تاکید کرد: در این راستا با استفاده از تجارب مختلف چشم‌اندازی برای مبارزه با مواد مخدر تدوین شد که در این میان بحث شفاف‌سازی در مسیر مبارزه مطرح شد.


وی ادامه داد: حتی تعریف درست از اعتیاد و معتاد هم نبود که با این چشم انداز به یک تعریف درست رسیدیم و مشکل دیگر آمار معتادین بود چون نگاه سیاسی وجود داشت آمار درستی ارايه نمی‌شد به همین دلیل مسیر اشتباه به دانشگاه و پژوهش می دادیم.


مؤیدی تاکید کرد: با بکارگیری مراکز علمی شیوع شناسی انجام شد و در سال ۹۴ کار انجام و با شفاف‌سازی تابلو روشن در بحث اعتیاد پیدا شد.


قائم‌مقام دبیرکل ستاد یادآور شد: بحث اعتیاد و مبارزه به طور کل حاکمیتی نیست بلکه مردم باید وارد شوند به همین دلیل اجتماعی کردن بحث مقابله با مواد مخدر به یک برند در جهان تبدیل شد.


وی ادامه داد: با این موضوع سازمان‌های مردم نهاد وارد بحث شدند و امروز شاهد فعالیت‌های موثر این سمن‌ها هستیم.


مویدی تاکید کرد: امروز نگاه ویژه از مهدکودک‌ها و سنین پایین در پیشگیری از مواد مخدر مطرح و اجرایی شد و اعتقاد داریم تا موضوع صیانت از خانواده‌ها مطرح نباشد فرد ترک کرده مجدد باز می‌گردد.


قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که اگر درخانواده‌ای یک فرد معتاد شد، خانواده بدون نگرانی به مراکز درمان مردمی مراجعه کند.

منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۶٫۱۰٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42372

برچسب ها