• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73589اخبار امروز : 0
8

سازمان‌های مردم‌نهاد در پیشگیری از اعتیاد، گام های مثبتی بردارند

  • کد خبر : 42302
  • ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹

   استاد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی درباره رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: سازمان‌های مردم نهاد با توجه به اینکه برخاسته از مردم هستند و با مشکلات دست و پنجه نرم کردند، می‌توانند در پیشگیری از اعتیاد در جامعه گام‌های مثبتی بردارند. فرزانه منیری در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی […]

 

 استاد جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی درباره رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: سازمان‌های مردم نهاد با توجه به اینکه برخاسته از مردم هستند و با مشکلات دست و پنجه نرم کردند، می‌توانند در پیشگیری از اعتیاد در جامعه گام‌های مثبتی بردارند.


فرزانه منیری در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: تاثیرگذاری سازمان‌های مردم‌نهاد در رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بیش از مسوولان است و آنان با فعال کردن اعضای کلیدی محله می‌توانند در پیشگیری از اعتیاد اقدام کنند.


وی با بیان اینکه تشکل‌های مردمی می‌توانند  با  جابه‌جایی باورهای عمومی و جلب اعتماد مردم به سوی فرهنگ سلامت عاری از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی مشارکت کنند، اظهار کرد: در این نهادها به مردم ابراز وجود در عرصه اجتماع داده می‌شود تا با مشارکت و توانمندسازی تلاش کنند جامعه را به سمت سلامت روانی و اجتماعی سوق دهند.


 این پژوهشگر اجتماعی ادامه داد: مردم با اعتماد به این نهادهای مردمی نیازها و خواسته‌های‌شان را در میان می‌گذارند و این نهادهای مردمی با راهنمایی و مشاهده‌های مورد نظر، آنها را به طریقی مناسب در جهت پیشگیری از اعتیاد هدایت می‌کنند.


منیری تاکید کرد: به همین منظور دولت و دست اندرکاران امر مبارزه با مواد مخدر باید سازمان‌های مردم‌نهاد را مورد حمایت قرار داده و در جهت مقابله با اعتیاد اختیارات بیشتری به آنها دهند زیرا مردم به عنوان سرمایه اصلی توسعه برای مشارکت در دستیابی کشور به این مهم باید از نظر روحی و جسمی در سلامت باشند.


به گفته این استاد دانشگاه با توجه به گستردگی معضل اعتیاد و عواقب وخیمی که به لحاظ اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بر جامعه داشته و دارد و علم به اینکه دولت به تنهایی قادر به مقابله با این معضل نیست، حضور و نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در این عرصه بیش از پیش احساس می‌شود و وظیفه نظام است که در این راه به تقویت هرچه بیشتر این سازمان‌ها اهتمام ورزد.


 منیری خاطر نشان کرد: همچنین ضرورت دارد برای پیشگیری از اعتیاد، جهت‌گیری توانمندسازانه در طراحی تمام رویکردها، برنامه‌ریزی در جهت به وجود آمدن افراد متخصص، پژوهشگر، تحلیل‌گر و توجه به  توصیه‌های  سلامت  عمومی در برنامه‌ریزی‌ها در جامعه انجام شود.


وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با حضور هر چه بیشتر مردم، همراه با دولت، پیروزی دیگری در عرصه مبارزه با مواد مخدر بر تاریخ این کشور ثبت شود.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۰٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42302

برچسب ها