یک کارشناس آموزش و پرورش گفت: نسل جوان باید تحت پوشش مهارتهای اجتماعی براي مقابله با اعتياد و عدم گرایش به مصرف موادمخدر صنعتی و شیمیایی قرار گیرد.
بهزاد کرمیان در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر عرضه و تقاضا برای موادمخدر روانگردان و صنعتی افزایش یافته و در واقع یک تهدید خطرناک و مهم به حساب میآید، چراکه روی دیگر نارساییهای اجتماعی نیز تاثیرگذار است.
وی اظهار کرد: اگر هر اقدامی در راستای افزایش آگاهی مردم در زمینه کاهش مواد مخدر انجام شود باید آن را به عنوان یک گام مثبت تلقی کرد، بحث اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد، گامی نوین و مهم در این جهت است.
کرمیان با بیان اینکه از مهمترین گروههای هدف در پیشگیری از اعتیاد، دانشآموزان و محیط مدرسه است، ادامه داد: محیط مدرسه بیشترین تاثیرگذاری و الگوگیری را در قشر عظیمی مانند دانشآموزان دارد و میتواند بیش از محیط خانه به شکل غیر مستقیم اثرگذار باشد.
وی اضافه کرد: به همین دلیل دانشآموزان باید در محیط مدرسه تحت تاثیر آموزش مهارتهای اجتماعی در مقابله با اعتیاد قرار گیرند؛ زیرا مقابله با آسیبهای اجتماعی با رویکرد ارتقای فرهنگ روانی و اجتماعی در جامعه نهادینه میشود.
این کارشناس آموزش و پرورش با اشاره به اینکه کسب اطلاعات در مورد انواع مواد مخدر باید به روز باشد، گفت: نباید به موضوع مهم اعتیاد به مصرف مواد مخدر تکبعدی توجه کرد، ضرورت دارد نسل از همان دوران پیش دبستانی تا دبیرستان افراد تحت آموزش مهارتهای اجتماعی قرار گیرند تا بتوانند در هر شرایطی خود را از گرفتاری مواد مخدر نجات دهند.
کرمیان خاطرنشان کرد: مقابله جدی با معضل اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نیاز به یک اراده ملی در تمامی سطوح دارد که باید مرکز شروع آن از محیط خانه و مدرسه باشد.
وی تصریح کرد: نباید به این معضل که آسیب های اجتماعی زیادی را به بار میآورد سطحی نگاه کرد، بحث اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد باید در جامعه ایدهای جدی و حساس تلقی شود و همه در برابر آن احساس مسوولیت کنند تا نسل آینده و امروز سالم بمانند.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۰٫۰۹