دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي بر لزوم اجراي برنامههاي شاد و با نشاط و حضور حداكثري خانوادهها در همايشهاي پيادهروي خانوادگي تأكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبياله شاه محمدي در جلسهاي كه با حضور نمايندگان شهرداري، ورزش و جوانان، بهزيستي و آموزش و پرورش برگزار شد گفت: در برنامههايي كه به صورت خانوادگي برگزار ميشود بايد با انجام ورزش و مسابقات ورزشي، زمينه را افزايش آگاهي بخشي و كاهش آسيبهاي اجتماعي فراهم كرد.
وي افزود: بهمنظور افزايش اثربخشي اين برنامهها بايد اطلاعرساني را به خصوص در مدارس و دانشگاهها افزايش دهيم و با نصب بنر و پوستر در ميادين و خيابان هاي اصلي شهر خانوادهها را براي شركت در همايش ترغيب كنيم.
در اين جلسه ضمن تعيين برنامه براي ارگانهاي مربوطه براي طراحي، نصب بنر و پوستر و نحوه اطلاعرساني آن، زمان و مكان همايش پيادهروي خانوادگي تصميمات لازم اخذ شد.
همچنين آقازاده استاندار مركزي تأكيد كرد: با توجه به نامگذاري سالجاري بهعنوان اقتصاد مقاوتي، توليد و اشتغال، انتظار ميرود كه كه دستگاههاي اجرايي استان با يك رويكرد جهادي كه شاكله اصلي اقتصاد مقاومتي را تشكيل ميدهد، در حوزه مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روان گردان ها و… اقدام كنند.
وي افزود: در حوزه مبارزه با مواد مخدر، اتخاذ راهبرد متوازن در امر مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روانگردانها و پيشسازها به عنوان هدف غايي در امر مبارزه همه جانبه و همچنين بهرهگيري از ظرفيتهاي مردمي و غيردولتي در راستاي عملياتي كردن اولويتهاي ابلاغي ميتواند در اثربخشي برنامهها و فعاليت را در محيطها و كانونهاي هدف، توفيقات چشمگيري را در حوزه كاهش تقاضاي مواد مخدر و روانگردانها طي سال ۱۳۹۶ به عنوان سال اول اجراي برنامه ششم توسعه مثمرثمر باشد.
در ادامه معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري گفت: دولت به مقوله مبارزه با مواد مخدر توجه ويژه دارد به نحوي كه معاونت اجتماعي وزارت كشور به يك سازمان تبديل شده و يك هيئت انديشه ذيل اين سازمان تشكيل شده كه اين هيئت با بهره گيري از روانشناسان و صاحب نظران حوزه اجتماعي، نظارت، كنترل و ارائه برنامه هاي كاربردي، كاهش معضلات اجتماعي را در دستور كار خود قرار داده است.
فتحاله حقيقي بيان كرد: هيئت انديشه ورز ميتواند در موضوع مبارزه با مواد مخدر نيز ورود پيدا كند و فعاليتهاي مطلوبي را اين خصوص انجام دهد.
وي اظهار كرد: ما نبايد به صورت كوتاه مدت از آسيبهاي اجتماعي غافل شويم، در همين راستا با برنامهريزي ميتوان اقدامات اين حوزه را به صورت عملياتيتري دنبال نماييم و چنانچه بخواهيم در خصوص اعتياد و مبارزه با مواد مخدر گامي ارزشمند برداريم نياز به يك نقشه راه عملياتي داريم تا به وسيله آن راهكارهاي خروج از اين معضل را شناسايي كرده و آن را پيگيري كنيم.
در جلسه مذكور، دبير شوراي هماهنگي ضمن تبريك انتصاب آقازاده به عنوان استاندار و جناب اقاي حقيقي به عنوان معاون سياسي، امنتي و اجتماعي استانداري، عنوان كرد: اعتياد به عنوان يكي از پنج آسيب اجتماعي مهم كشور محسوب مي شود و با توجه به اين كه يكي از دغدغه هاي مسئولين محسوب مي شود بايد بر اجراي اقدامات فوق العاده نيز تأكيد و توجه داشت و بر انجام برنامههاي كاربرديتر تلاش كرد.
نبي اله شاه محمدي ضمن گزارشي از اقدامات صورت گرفته توسط دبيرخانه شورا در شش ماهه سال جاري گفت: هرچند اقدامات مؤثري صورت گرفته اما با توجه به آخرين شيوع شناسي صورت گرفته بايد بيشتر در جهت آگاه سازي و حساس سازي تمامي گروه هاي هدف گام برداشت.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۱۰٫۰۷