فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: با تلاش ماموران انتظامی استان در آذرماه امسال ۱۸ تن و ۴۶۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شد.
به گزارش ایرنا، سردار عزیزالله ملکی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این میزان کشف مواد مخدر در همسنجی با مدت مشابه پارسال ۲۸۶ درصد رشد داشته است.
وی خاطرنشان کرد: بیشتر مواد مخدر کشف شده شامل ۱۶ تن و ۹۸۹ کیلوگرم تریاک بوده و مابقی نیز شامل حشیش، هروئین و سایر مواد است.
فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان تصریح کرد: درهمین مدت زمان ۳ باند بزرگ مواد مخدر متلاشی و ۸۰ دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل و فعال در قاچاق مواد مخدر توقیف و ۳۲۹ نفر قاچاقچی نیز دستگیر شدند.
سردار ملکی تصریح کرد: نیروهای پلیس با به کارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تامین نظم و امنیت شهروندان از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی کنند .
وی از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی و امنیتی در پیشگیری از جرایم، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
هر چه مبارزه نیروهای انتظامی و امنیتی کشور با قاچاقچیان مواد مخدر به روز تر و قاطع تر می شود از دیگر سو سوداگران مرگ شیوه های جدیدتری در پیش می گیرند که انتقال مواد مخدر نیز از نقطه ای به نقطه دیگر پیچیده تر و غیر قابل دسترس تر شده و چرخه وسوسه انگیز سودآوری و سوداگری از بین نمی رود.
استان هرمزگان بواسطه همسایگی با ۲ استان سیستان و بلوچستان و کرمان به نوعی بستر و محل انباشت مواد مخدر شده چرا که قاچاقچیان برای انتقال مواد مخدر از این استان ها باید از مسیر خشکی و دریایی هرمزگان عبور کنند.
امروز روش حمل و نقل مواد مخدر از خشکی به دریا کشیده شده و با توجه به مرز طولانی هرمزگان از جاسک تا پارسیان به طول ۹۰۰ کیلومتر، قاچاقچیان مواد مخدر این مسیر را با شناور و قایق های تندرو در پیش گرفته اند.