• امروز : چهارشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 3
6

در هفته اخير صورت گرفت؛ كشف بيش از ۱۶ تن انواع مواد مخدر در كشور

  • کد خبر : 42144
  • ۰۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵

معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از كشف ۱۶ تن و ‏‏۳۵۹ كيلوگرم انواع مواد مخدر و روان‌گردان در هفته اخير در كشور خبر داد. اسداله هادي‌نژاد در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: كل كشفيات موادمخدر در اين مدت ۱۶۳۵۹ كيلوگرم و بيشترين حجم […]

معاون مقابله با عرضه و امور بين‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر از كشف ۱۶ تن و ‏‏۳۵۹ كيلوگرم انواع مواد مخدر و روان‌گردان در هفته اخير در كشور خبر داد.


اسداله هادي‌نژاد در گفت‌و‌گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: كل كشفيات موادمخدر در اين مدت ۱۶۳۵۹ كيلوگرم و بيشترين حجم مواد مكشوفه از نوع ترياك به ميزان ۱۴۶۸۵ كيلوگرم بوده است كه ۸۹٫۸ درصد از مجموع كشفيات را شامل مي‌شود.
وي افزود: در اين مدت نيز ۷۹۲ حشيش، ۶۸۵ كيلوگرم هروئين،‏‏ ۵۳ كيلوگرم مورفين، ۱۰ كيلوگرم شيشه، ۸۳۶ كيلوگرم پيش‌ساز ‏‏و ۱۳۲ كيلوگرم ساير مواد كشف و ضبط شده است.


معاون مقابله با عرضه ستاد با بيان اينكه اين ميزان از كشفيات طي ۱۶۹۴ فقره عمليات صورت گرفته است، گفت: سرانه كشفيات مواد مخدر در اين دوره ۹٫۶ كيلوگرم به ازاي هر عمليات بوده است.


هادي‌نژاد افزود: در اين مدت ۱۱۷۱۹ هزار قرص روانگردان در سطح كشور كشف شده كه بيشترين تعداد آن با  4000 و ۲۴۳۷ و ۲۷۰۰ عدد به ترتيب مربوط به استان‌هاي آذربايجان غربي، فارس و كرمانشاه مي‌باشد، كشف مواد پيش‌ساز مكشوفه نيز در اين دوره مربوط به استان آذربايجان غربي بوده است.


وي در ادامه با بيان اينكه بالغ بر ۸۶٫۴ درصد كشفيات اين دوره زماني مربوط به شش استان كشور مي‌باشد،‌ گفت: بيشترين حجم كشفيات با  5801  كيلوگرم مربوط به استان هرمزگان است كه معادل ۳۵٫۵ درصد كشفيات كشور مي‌باشد و استان سيستان و بلوچستان با ۴۸۴۷ كيلوگرم، كرمان با ۱۰۹۳ كيلوگرم، تهران با ۹۸۷ كيلوگرم، فارس با ۷۸۱ كيلوگرم و اصفهان با ۶۴۹ كيلوگرم به ترتيب در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند.


وي افزود: سهم كشفيات سه استان اولويت‌دار حوزه مقابله يعني سيستان و بلوچستان، كرمان و هرمزگان از كشفيات كل كشور در هفته مذكور با افزايش محسوس نسبت به رقم  62.4 درصدي هفته قبل، به ۷۱٫۸درصد از مجموع كشفيات كشور رسيده است.


معاون دبيركل ستاد گفت: جمع كل دستگيري‌هاي اين دوره ۹۳۵۰ نفر بوده كه از اين تعداد ۸۲۵۱ نفر در طرح‌هاي پاكسازي دستگير شده‌اند و مابقي مربوط به ديگر عمليات‌ها هستند.


هادي‌نژاد بيان داشت: در مدت يادشده و طي اجراي عمليات پاكسازي مناطق آلوده در سطح استان‌هاي كشور  208 نفر قاچاقچي، ۳۴۷۱ توزيع كننده و خرده فروش و  4572  نفر معتاد متجاهر دستگير شده‌اند.


وي افزود: همچنين طي اين مدت ۱۷۵دستگاه خودرو ، ۳۳ دستگاه موتور سيكلت، ۵ قبضه سلاح و ۴۴ دستگاه موبايل توقيف شد.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۰٫۰۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42144

برچسب ها