دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان گفت: با توجه به فرا رسيدن فصل كشت گياهان خشخاش در افغانستان و شاهدانه و به منظور جلوگيري از الگو برداري و كشت آن به صورت باغي و گلخانه بايد اقدامات پيشگيرانه ويژه اي صورت بگيرد .
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ محمدهادي مرعشي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستانهاي نيكشهر و فنوج با بيان اين مطلب گفت : كليه دستگاههاي مرتبط بايد از تمام ظرفيت ها همانند سالهاي گذشته براي اجراي فعاليت هاي منسجم و هدفمند در راستاي پيشگيري از هر گونه كشت برنامه ريزي كنند .
وي همچنين بر استفاده از ظرفيت معتمدين ، دهياران و بخشداران محل براي آگاهسازي و اطلاع رساني به جهت پيشگيري از كشت تاكيد كرد .
دبير شورا تصريح كرد با توجه به مصاحبه سخنگوي ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص بذر فراوري شده گياه مخدر گل واثرات شديدتر و مخرب مصرف اين ماده، اين موضوع زنگ خطري است كه بايد در اين زمينه هوشيار باشيم .
مرعشي افزود: لازم است كه بخشداران، دهياران ، معتمدين ، مبلغان اعزامي ، بسيجيان و تمامي دستگاههاي مرتبط با اين موضوع اقدامات پيشگيرانه مناسب را اتخاذ كنند .
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۶٫۱۰٫۰۵