رئيس پليس مبارزه با موادمخدر قطر كه به دعوت رئيس پليس مبارزه با موادمخدر جمهوري اسلامي ايران به تهران سفر كرده بود با قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با موادمخدر ديدار و گفتگو كرد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ در اين ديدار كه در روز يكشنبه سوم ديماه جاري در تهران انجام شد، طرفين ضمن بحث و تبادل نظر پيرامون موضوعات پليسي در حوزه مبارزه با موادمخدر، آمادگي خود را نسبت به گسترش همكاريهاي مربوطه بويژه در ابعاد عملياتي اعلام كردند.
گفتني است تأكيد بر ضرورت تبادل اطلاعات به موقع، اشاره به روند فزاينده كشت و توليد موادمخدر افغانستان، اهميت همكاريهاي منطقهاي در حوزه كشورهاي خليج فارس در ابعاد مختلف مقابلهاي با توجه به وجود مسير آبي و هوايي قاچاق موادمخدر سنتي و روانگردانها و همچنين كاهش تقاضاي موادمخدر نظير بهرهگيري از تجارب مفيد جمهوري اسلامي ايران در زمينه درمان و بازپروري معتادين از جمله مهمترين محورهاي مذاكرات اين نشست بود.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۱۰٫۰۵