• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
6

نقش مؤثر دانشجويان در ارتقاي سطح آگاهي جامعه نسبت به آسيب‌هاي اجتماعي

  • کد خبر : 42002
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، دانشجويان در ارتقاي سطح آگاهي جامعه نسبت به آسيب‌هاي اجتماعي نقش دارند و مي توانند مبارزه همه جانبه با اين پديده را اجتماعي كنند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي در سمينار “پيشگيري از اعتياد” دانشگاه پيام […]

 



دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، دانشجويان در ارتقاي سطح آگاهي جامعه نسبت به آسيب‌هاي اجتماعي نقش دارند و مي توانند مبارزه همه جانبه با اين پديده را اجتماعي كنند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي در سمينار “پيشگيري از اعتياد” دانشگاه پيام نور سنندج ضمن تقدير از عملكرد اعضاي شوراي هماهنگي و بانيان برگزاري اين همايش اظهار كرد: چرا بايد با وجود انجام اقدامات مهمي كه در سال‌هاي گذشته صورت پذيرفته است، همچنان با معضل اعتياد و آسيب هاي اجتماعي مواجه باشيم؟
وي افزود: با توجه به سود سرسام آور حاصل از فروش مواد مخدر در اين برهه زماني كه با معضل بيكاري مواجه هستيم، قاچاقچيان و سوداگران مرگ از انواع روش‌ها و تكنيك‌هاي روز دنيا استفاده مي‌كنند و لحظه به لحظه بر تعداد مخاطبين خود مي‌افزايند.


وي اظهار داشت: با توجه به اينكه اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي گريبانگير جامعه شده است؛ رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر يكي از بهترين راهكارها براي مقابله با اين پديده خانمانسوز مي‌باشد.


دبير شورا گفت: اگرچه در قانون از فرد معتاد به عنوان يك بيمار نام برده مي‌شود  اما همچنان فكر اشتباه بر جامعه كه اين افراد مجرم هستند، غالب است، لذا بايد اعلام شود كه دانشجويان و روانشناسان مي‌توانند در ارتقاي سطح آگاهي جامعه نقش بسزايي داشته باشند و مبارزه همه جانبه با اين پديده را اجتماعي كنند.


دبير شورا به برخي از باورهاي غلط در جامعه كه باعث به دام افتادن جوانان در گرداب آسيب هاي اجتماعي مي شوند اشاره كرد و گفت: اين باور كه من معتاد نمي شوم يا براي تقويت قواي جنسي و رفع مشكلات جسمي از مواد مخدر استفاده مي كنم باعث شده است بسياري از افراد معتاد شوند و تعداد زيادي هم زندگي مشتركشان به پايان برسد.


وي خاطر نشان كرد: يكي ديگر از باورهاي غلط اين است كه درمان اعتياد آسان است و شبكه هاي ماهواره اي هم بر اين موضوع تأكيد مي كنند كه فقط با يك بار مصرف اين نوع داروها مي‌توان از دام اعتياد رهايي يافت درصورتي كه درمان اعتياد بسيار دشوار بوده و تا سال‌هاي متمادي گريبانگير فرد خواهد بود.


وي گفت: يكي ديگر از باورهاي غلط در جامعه اين است كه مواد مخدر براي افزايش تمركز در شب امتحان مفيد است و داروهايي از جمله ريتالين اعتيادآور نيستند و همين باور اشتباه باعث شده است كه دانشجويان جهت گرفتن نمره بالا به سمت و سوي مصرف اين گونه داروها روي بياورند.


كريمي گفت: نبايد انتظار داشته باشيم اقدامات مقابله‌اي به تنهايي جوابگوي اين هجمه عظيم باشد و پليس هم نمي‌تواند به تنهايي با اين معضل مقابله كند زيرا امروزه با هزاران نوع از مواد مخدر روبرو هستيم و قطعا اعدام و حبس ابد به تنهايي جوابگو نيست بنابراين اولويت ما پيشگيري است و بايد افراد جامعه به گونه‌اي آموزش ببينند كه خودشان بتوانند از خودشان محفاظت كنند.


دبير شورا در خاتمه عنوان كرد: اعتياد علاوه بر هزينه‌هاي مالي سنگيني كه بر دوش جامعه مي‌گذارد باعث مي‌شود كه نيروهاي جوان و فعال جامعه جانشان را از دست بدهند و اين بزرگترين آسيب براي هر كشوري محسوب مي گردد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۶٫۰۹٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=42002

برچسب ها