دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان توسعه ورزشهاي همگاني را فرصتي براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و اعتياد خواند.
به گزارش روابط عمومي عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان؛ دكتر محمود حسينپور در راستاي توسعه ورزشهاي همگاني در استان با مديركل ورزش و جوانان استان ديدار و به اهميت انجام ورزشهاي همگاني و برگزاري مسابقات پيادهروي خانوادگي و استفاده از اين فرصتها در راستاي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و اعتياد تاكيد كرد.
وي در اجراي بند ۸ مصوبات جلسه ۱۳۰ ستاد مبارزه با مواد مخدر مورخ ۱۶/۶/۹۴ گفت: به منظور توسعه ورزش دانشآموزي و دانشجويي استان، لازم است با مساعدت ورزش و جوانان استان اماكن و سالنهاي ورزشي متعلق به ورزش و جوانان در كليه شهرستانها و روستاهاي استان به دانشآموزان و دانشجويان بصورت رايگان در اختيار اين قشر قرارگيرد.
غلامعلي دانشور مديركل ورزش و جوانان استان ضمن اعلام آمادگي در خصوص توسعه ورزش هاي همگاني و مبارزه با اعتياد و سالم سازي جامعه عنوان كرد: كليه فضاهاي ورزشي از ساعت ۸ لغايت ۱۳ در كليه شهرستان ها و روستاهاي استان بصورت رايگان در اختيار جامعه دانش آموزي و دانشجويي قرار خواهد گرفت و تا پايان سالجاري ضمن برگزاري جشنواره ورزشهاي بومي-محلي و بازيهاي سنتي، يك الي دو همايش بزرگ پيادهروي خانواده نيز در شهرستانها و بخشهاي استان برگزار خواهد شد.
منبع: روابط عمومي عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان۹۶٫۰۹٫۲۳