پس از اجرای طرح ” از مدرسه تا مدرسه” که با استقبال گسترده مدارس کیش روبرو شد، طرح کلاس به کلاس با هدف پیشگیری از اعتیاد توسط شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، با هدف آگاهسازی دانشآموزان، اجرای کلاس به کلاس با هدف پیشگیری از اعتیاد با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش و کارشناسان در سطح مدارس این جزیره آغاز شد.
بر پایه این خبر، در این طرح، کارشناسان شورا ضمن هماهنگی قبلی با مدارس سطح جزیره کیش، بصورت نوبهای و براساس تقویم اجرایی در کلاسهای درس دانش آموزان حضور پیدا کرده و در حضور معلم، آموزشهای پیشگیرانه را به دانش آموزان ارائه میکنند.
حسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در حاشیه این طرح در گفتگویی، اعتیاد را خطری بزرگ برای نسل جوان دانست و گفت: نداشتن مهارت های لازم در نوجوانان و جوانان یکی از عوامل مهم گرایش افراد به سمت اعتیاد است.
وی با تاکید بر شیوه های مناسب آموزش مهارت های زندگی در بین جوانان و نوجوانان گفت: در راستای مصون سازی دانش آموزان باید از روش های نوین در امر آموزش استفاده کرد تا در جامعه بتواند در جهت مقابله و مبارزه با مواد مخدر توانمند شوند.
جهان ادامه داد: اجرای موفق طرح از مدرسه تا مدرسه، شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش را برآن داشت تا با ورود به کلاس های درسی و ارتباط چهره به چهره کارشناسان و روانشناسان با دانش آموزان در جهت کاهش آسیبهای اعتیاد و مصون سازی آنان در برابر اعتیاد گام های موثر برداشته شود.
جهان در بخش بعدی سخنان خود نداشتن مهارت های فردی را مهمترین عامل گرایش بسمت مصرف دخانیات و موادمخدر در بین جوانان دانسته و اظهار داشت : نداشتن مهارت ‘نه گفتن’ در میان افراد جامعه به ویژه قشر نوجوان و جوان سبب گرایش آنان به انواع معضلات اجتماعی به ویژه مصرف موادمخدر خواهد شد.
دبیر شورا با بیان این مطلب که “نه گفتن” باید به یک فرهنگ در جامعه بدل شود افزود: در این راستا ایجاد قدرت و بالا بردن اعتماد به نفس دارای اهمیت زیادی است .
جهان خاطر نشان کرد: اگر مدرسه سالم و فرزندان موفق می خواهیم باید آستین های همت را بالا زده و همه با هم زمینه آن را فراهم کنیم و در این زمینه همکاری اولیا و مربیان با مدارس در این امر ضروری است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در پایان با اشاره به نقش مهم مدارس در پیشگیری از آسيب هاي اجتماعي اظهار داشت: اگر معلمان و کادر اجرایی مدارس اهتمام لازم به امر پیشگیری از اعتیاد را در برنامه های خود داشته باشند و با پیگیری خود شرایط آشنایی دانش آموزان با مهارت های زندگی را فراهم کنند، تاثير زيادي در کاهش آسيبهاي اجتماعي بویژه اعتیاد دارد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۶٫۰۹٫۲۱