معاون سياسي و امنيتي استاندار يزد مشاركت مردم بهترين ابزار براي مبارزه با مواد مخدر است، گفت: اگر حضور مردم و سازمانهاي مردم نهاد در فعاليتهاي اجتماعي و فرهنگي نباشد، در تمام بخشها با كاستي رو به رو خواهيم شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ جشن بزرگ “قليان ها را گلدان كنيم” با همت سازمانهاي مردم نهاد حوزه مبارزه با مواد مخدر استان يزد و با هماهنگي و نظارت شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و استقبال شورانگيز خانواده ها و قشرهاي مختلف مردمي در شهر يزد برگزار شد.
محمدعلي طالبي در اين جشن با اشاره به اينكه تجربه اين ۴۰ ساله نشان داده است كه برخورد نظامي و قهري در جهت مبارزه با مواد مخدر نمي تواند ما را از اين بلاي خانمان سوز مصون بدارد، اظهار داشت: ما در بسياري از موارد نتوانستيم آنچنان كه بايد و شايد از گسترش حوزه جغرافيايي و حوزه اثر مواد مخدر جلوگيري كنيم گرچه اگر اين مقابله هم نبود وضعيت جامعه مشخص نبود كه به چه شكلي مي رفت.
وي ادامه داد: آنچه كه در اين سالها نسبت به آن كمتر توجه شده است مشاركت مردم در مبارزه با مواد مخدر است.
اين مقام مسئول در استان اضافه كرد: اكنون بسياري از حركت ها مثل سيگار كشيدن كه فرهنگ بود به ضد فرهنگ تبديل شده است كه اين مسئله نشان از فعاليت هاي بسيار خوبي است كه در اين زمينه در كشور انجام شده است.
طالبي با بيان اينكه اگر بخواهيم در يك عرصه اي در سطح جامعه فعاليت داشته باشيم بدون حضور مردم امكان پذير نيست گفت: اگر حضور مردم و سازمانهاي مردم نهاد در فعاليت هاي اجتماعي و فرهنگي وجود نداشته باشد در تمام بخش ها با كاستي روبه رو خواهيم شد.
وي خاطرنشان كرد: در زمينه قليان نيز بايد اثرات سوء آن به خانواده ها اطلاع رساني شود و آگاه سازي مردم در اين ارتباط بايد در اولويت قرار گيرد.
طالبي در پايان اضافه كرد: اميدواريم با فعاليت هاي خوبي كه در حال انجام است در آينده نه چندان دور شاهد جامعهاي سالم و عاري از اعتياد بوده و هيچ خانواده ايي درگير اين معضل نباشد.
همچنين سيد مصطفي كرباسي اظهار داشت: امروزه مواد مخدر به عنوان يك تهديد جدي براي خانواده ها محسوب مي شود و ضرورت دارد والدين مهارت هاي لازم در خصوص نحوه تربيت صحيح و شيوه هاي فرزندپروري نوين را كسب كنند.
وي با اشاره به اينكه براي صيانت از بهبوديافتگان كارهاي بسياري بايد صورت گيرد گفت: ايجاد اشتغال براي آنها ميتواند يكي از مؤثرترين كارها باشد كه بحث گذراندن زندگي و امرار معاش آنها همراه با سرگرميهاي سالم و با نشاط براي آنها فراهم شود.
دبير شورا خاطرنشان كرد: براي مبارزه با مواد مخدر بايد به صورت اجتماعي كار شود كه لازمه آن هم بالابردن روحيه نشاط در مردم است و در اين راستا در دولت تدبير و اميد راهبرد اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر در دستور كار نهاد ها و موسسات دولتي و تشكل هاي غيردولتي قرار گرفته است.
كرباسي با اشاره به نقش مهم سازمانهاي مردم نهاد در جامعه افزود: در استان يزد ۳۶ تشكل مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعاليت دارند كه از اين تعداد ۲۴ تشكل در حوزه فرهنگي و پيشگيري و ۱۲ تشكل در حوزه هاي درماني و صيانت اجتماعي مشغول به كار مي باشند.
وي در پايان اضافه كرد: سازمانهاي مردم نهاد با توجه به گستره فعاليت هايي كه دارند ميتوانند نقش مؤثري در مبارزه با مواد مخدر و آگاهي بخشي به مردم ايفا كنند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۶٫۰۹٫۲۰