دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: برنامه هاي شورا بر مبناي اجتماعيسازي امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها و مشاركت تمامي افراد جامعه تنظيم شده اند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبي اله شاه محمدي در جلسه مشترك دبيرخانه شورا با مديركل پدافند غيرعامل و مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري با اشاره به انعقاد تفاهمنامه اين دو نهاد گفت: يكي از مسئوليتهاي دبيرخانه شورا مصون نگهداشتن جوانان و نوجوانان از آسيبهاي ناشي از اعتياد است ولي متأسفانه در عصر حاضر ترويج و توزيع مواد مخدر به عنوان يكي از ابزارهاي جنگ نرم مطرح است و بارها از سوي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) مورد تأكيد قرار گرفته و در جلسات مختلف هشدار دادهاند. از اين رو تنها راه مقابله با اين تهديد، بهرهگيري از فنون و دانش تخصصي پدافند غيرعامل است.
وي با اشاره با اينكه در صورت توانمندسازي مردم و تقويت هنجارهاي پيشگيري از اعتياد ميتوانيم انتظار داشته باشيم كه نسل آتي با كمترين آسيب اجتماعي روبرو باشد، گفت: با اينكه دبيرخانه شوراي هماهنگي همواره به دنبال توانمندسازي افراد از طريق آموزشهاي پيشگيري از اعتياد است، ولي يكي از چالشهاي پيش روي نظام، پيشگيري از اعتياد، از هم گسيختگي و عدم تطابق محتواي آموزشهاي پيشگيري از اعتياد با نيازهاي واقعي گروههاي هدف بود كه خوشبختانه از سال ۹۵ با تدوين محتواي استاندارد آموزشي در قالب لوحهاي فشرده سعي بر اين شد كه يك نوع آموزش به جامعه هدف تزريق شود.
دبير شورا بيان داشت: براي نخستين بار در سال ۹۵ به منظور همگنسازي آموزشها و جلوگيري از ارائه آموزشهاي نامتناسب و بعضاً متناقض در سطح آموزش و پرورش طرح توانمندسازي رواني اجتماعي دانشآموزان مقطع متوسطه دوم اجرايي شد كه بيش از ۸۵۰۰۰ نفر از دانشآموزان، والدين و اولياي مدرسه تحت اين آموزشها قرار گرفتند.
شاه محمدي با بيان اينكه نوك پيكان تمامي برنامهها و فعاليتهاي دبيرخانه شورا اجتماعيسازي فرايند مبارزه با مواد مخدر است، افزود: براي اين منظور علاوه بر آن كه در دستگاهها و به خصوص مراكز آكادميك حساسسازي نمودهايم تا با ايجاد انگيزههاي لازم نسبت به اجراي برنامه ها اقدام كنيم، براي نخستين بار طرح انتخاب سفيران پيشگيري از اعتياد را آغاز و از گروه هاي مختلف سفيران پيشگيري از اعتياد انتخاب كردهايم.
وي با بيان اينكه بهرهمندي از تشكلهاي غيردولتي به عنوان بازوي اصلي دولت همواره مد نظر دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بوده اند، ابراز داشت: توانمندسازي تشكلهاي غير دولتي از طريق برگزاري كارگاههاي آموزشي منطقهاي و اختصاص اعتبارات توسط دبيرخانه شورا انجام ميپذيرد.
همچنين عسگري مديركل پدافند غير عامل استانداري اظهار داشت: اداره كل پدافند غير عامل استانداري آمادگي لازم جهت همكاري با دبيرخانه شورا را به منظور مبارزه همه جانبه با پديده شوم اعتياد در استان دارد.
مدير كل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري نيز ضمن تشكر از اقدام تازه دبيرخانه شورا در خصوص انعقاد قرارداد سه جانبه جهت مبارزه همه جانبه با بلاي خانمانسوز مواد مخدر آمادگي اداره كل متبوع خود را در زمينه هاي فرهنگي و … جهت كاهش آسيبهاي اجتماعي به ويژه مواد مخدر اعلام كرد.
در پايان مقرر شد تفاهمنامه سه جانبه بين دبيرخانه شورا و ادارات كل پدافند غيرعامل و دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري منعقد شود.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۰۹٫۲۰