• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
9

رسانه مهمترین بستر اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر است

  • کد خبر : 41621
  • ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴

 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در نشست با مدیر اجرایی سروش کیش با اشاره به نقش و جایگاه مهم رسانه‌ها گفت: رسانه مهمترین بستر اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر کیش، به منظور استفاده از ظرفیت موسسه سروش کیش در راستای برنامه‌های فرهنگی پیشگیری شورای […]



 دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در نشست با مدیر اجرایی سروش کیش با اشاره به نقش و جایگاه مهم رسانه‌ها گفت: رسانه مهمترین بستر اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر کیش، به منظور استفاده از ظرفیت موسسه سروش کیش در راستای برنامه‌های فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، نشست تعاملی با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدرکیش، کارشناس روابط عمومی این شورا و مدیر اجرایی سروش کیش در دفتر این موسسه برگزار شد.


محمدحسن جهان در این جلسه، صدا و سیما و موسسات وابسته به آن را که در مسیر اطلاع رسانی و پیشگیری گام بر می‌دارند ، بازوان توانمندی برای اجتماعی ‏شدن مبارزه با مواد مخدر عنوان کرد و گفت: اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر از بعد رسانه‌ای، اجرای برنامه‌های ‏متنوع گفتگو محور به‌منظور آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی از عواقب و عوارض سوء مصرف مواد مخدر به آحاد جامعه ‏است.


وي نقش رسانه‌ها را در مبحث مقابله و پیشگیری ‏نقشی اساسی دانست و گفت: رسانه ها در لایه های مختلف اجتماعي نفوذ کرده و  شناخت ظرفيت رسانه و استفاده درست از آنان در امر پيشگيري اعتياد، افزايش آگاهي مردم از قوانين و مجازات‌هاي حوزه مواد مخدر و کسب مهارت‌هاي زندگي را نمي‌توان انکار کرد.


دبير شورا با بیان این مطلب که بهترین راهكار برای انتقال مضرات موادمخدر، هنر ‏می باشد، تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت های جذاب هنری و از طریق رسانه می‌توان افراد را به سمت تولیدات فاخر هنری كشانده و در ادامه مطالب و محتوای آموزشی و آموزنده را به آنها منتقل ‏کرد.


جهان به رویكرد اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر اشاره کرد و گفت: یکی از بسترهای مهم اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر، بهره مندی از ظرفیت رسانه است.


وی در بخش بعدی سخنان خود معضل اعتیاد را یکی از آسیب های فراروی نسل جوان دانست و با بیان این كه ریشه اصلی بسیاری از مشكلات، جنایات و حتی بالا ‏رفتن آمار طلاق در موادمخدر است، افزود: ۵۵ درصد طلاق‌ها، اغلب نزاع‌‌ها و قتل‌ها به دلیل مصرف ‏موادمخدر به ویژه موادمخدر صنعتی است.


دبير شورا با اشاره به وجود بیش از ۷۰۰ نوع انواع موادمخدر صنعتی و شیمایی در سطح جامعه گفت: دشمنان جوانان ما را با ترویج موادمخدر هدف قرار دادند و اگر ما در سنگر فرهنگی و پیشگیری به خوبی عمل نکنیم خانواده ها دچار آسیب خواهند شد.


جهان تصریح کرد: برای اینكه بسیاری از مشكلات اجتماعی جامعه ‏را حل كنیم باید سرچشمه آن كه موادمخدر است را به همت هم نابود كنیم.


سید عبدالرضا میرشفیعی مدیر اجرایی سروش کیش نیز با اظهار خرسندی از ورود شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش به برنامه های فرهنگی پیشگیری در حوزه آسیب های اعتیاد و استفاده از ظرفیت های رسانه ها در این خصوص ضمن اعلام آمادگی کامل موسسه سروش سیما گفت: سروش کیش نیز علاوه بر وظیفه ساختاری و تشکیلاتی برای تولید محتواهای آموزشی در قالب مشارکت با دستگاه ها و نهادهای مختلف، بعنوان عضوی از این جامعه و در راستای تحقق شعار جزیره پاک نیز تمام تلاش و توان خود را برای ارائه بهترین تولیدات در این مسیر بکار خواهد بست.


میرشفیعی اعتیاد را یک معضل بزرگ اجتماعی بیان کرد و افزود: اعتیاد به عنوان یک آسیب بزرگ اجتماعی سبب بروز ناهنجاری‌هایی در جامعه می‌شود که باید با اطلاع‌رسانی صحیح و به موقع از شیوع این پدیده شوم پیشگیری کرد.


 وی در خصوص استفاده از ظرفیت رسانه که مورد تاکید دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش نیز بود گفت: یکی از راههای پیشگیری آموزش و فراگیری مهارت های زندگی و دفع آسیب های اجتماعی، تکیه بر برنامه های فرهنگی از طریق رسانه خواهد بود.


گفتنی است در پایان این نشست، مقرر گردید طرح ها و برنامه های پیشنهادی با رویکرد پیشگیری و تاکید بر فضای بومی جزیره کیش از طرف سروش کیش طراحی و برای بررسی و تصمیم گیری به شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش ارائه شود.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر کیش۹۶٫۰۹٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41621

برچسب ها