يك كارشناس بهزيستي استان يزد نقش خانواده را در تقويت عوامل محافظ و كاهش عوامل خطر در فرزندان مهم توصيف كرد و گفت: براي پيشگيري از بيماري اعتياد نياز به همفكري و مشاركت جمعي است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ ميزگرد تخصصي حوزه اعتياد و مبارزه با مواد مخدر با حضور روان شناسان، درمانگران اعتياد، كارشناسان سازمان بهزيستي و شوراي هماهنگي با عنوان “چرا افراد معتاد مي شوند؟” در سالن انديشه سازمان بهزيستي استان برگزار شد.
دكتر ابهت كارشناس مسئول سازمان بهزيستي استان با اشاره به نقش پررنگ خانواده در تقويت عوامل محافظ و كاهش عوامل خطر در فرزندان اظهار داشت: خانوادهاي كه يك عضو معتاد به مواد مخدر دارد افراد ديگر ان خانواده در معرض بيشترين خطرات ابتلاء به اختلالات رواني هستند.
وي افزود: اعتياد يك پديده چندوجهي است كه امروزه به يك بيماري مزمن تبديل شده و براي پيشگيري از اين بيماري همفكري و مشاركت جمعي نياز است.
اين مقام مسئول در سازمان بهزيستي استان شناسايي ريشه ها و دلايل گرايش به مصرف مواد را مهم دانست و افزود: بررسيهاي علمي نشان داده كه پيشگيري از اعتياد به مراتب آسانتر از درمان آن است و انجام پيشگيري نياز به دانستن ويژگي هاي شخصيتي، فرهنگي و اجتماعي افراد است.
در ادامه هريك از اعضاي ميزگرد نظرات علمي و تخصصي خود را در را با موضوع مربوطه بيان نكردند و در خصوص موضوعاتي از قبيل چرا افراد معتاد مي شوند؟ چه مشكلي در بعضي آدمها وجود دارد كه به سمت مواد مي روند؟ چگونه بفهميم كه فردي در معرض اعتياد است؟ و آيا معتادان قبل از شروع مصرف قابل شناسايي هستند؟ بحث كردند و در نهايت به جمع بندي و نتيجه گيري لازم در اين خصوص دست يافتند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۶٫۰۹٫۱۶