• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
8

آموزش و فرهنگ‌سازي مهمترین عامل موثر در کاهش مصرف موادمخدر در جامعه است

  • کد خبر : 41509
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۲

 سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، آموزش و فرهنگ‌سازي را مهمترین عامل موثر در کاهش مصرف موادمخدر در جامعه دانست. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، محمدحسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش با سعید پورعلی سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در دفتر وی […]

 سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، آموزش و فرهنگ‌سازي را مهمترین عامل موثر در کاهش مصرف موادمخدر در جامعه دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، محمدحسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش با سعید پورعلی سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در دفتر وی دیدار و گفتگو کرد.


پورعلی در این دیدار با اشاره به حضور خود در جلسات شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: یکی از مهمترین نکاتی که در جلسات شورای فرهنگ عمومی بعنوان آسیب مطرح می شود، بحث معضلات موادمخدر و تاثیرات آن بر سایر جرائم و آسیب های اجتماعی است.


وي مهمترین عامل موثر در کاهش مصرف موادمخدر در سطح جامعه و مبارزه با این پدیده شوم را آموزش و فرهنگ سازی دانست.
سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش افزود: اگر آموزش های پیشگیرانه اعتیاد مستمر از طریق دستگاه های ذی ربط به آحاد جامعه بویژه جوانان و نوجوانان و خانواده ها داده شود قطعاً در کنترل مصرف موادمخدر در جامعه تاثیرگذار خواهد بود.


پورعلی در ادامه با تاکید بر اینکه باید از همه ظرفیت های موجود در جزیره کیش برای امر پیشگیری از اعتیاد بهره برد خاطرنشان کرد: اگر همه دست در دست یکدیگر دهیم و ظرفیت های بالقوه در این جزیره مرجانی فعال شوند بدون شک شاهد نهضت پیشگیری در حوزه آسیب های اجتماعی و تحقق شعار جزیره پاک خواهیم بود.


وی در ادامه نهادهای مردمی، رسانه ها، هنرمندان، مساجد و جامعه روحانیت و همدلی و وحدت مردم و مسئولان در جزیره کیش را از مولفه ها و ظرفیت های مناسب برای تحول در امر آموزش های پیشگیرانه در این منطقه دانست.


پورعلی در این خصوص با اشاره به ظرفیت نهاد های مردمی گفت: نهادهای مردمی چون انگیزه های شخصی و برآمده از جنس مردم و باور قلبی دارند، عملکردشان نیز موجب دلگرمی و مایه رونق حوزه آموزش خواهد شد.


این مقام مسئول در ادامه رسانه ها را از دیگر ظرفیت های مهم در جزیره در این بخش دانست و گفت: باید همه اصحاب رسانه در سطح جزیره کیش در این مسیر پیشگام باشند و در قالب یادداشت، گزارش، خبر و تحلیل در این حوزه ورود کنند.


وي جامعه روحانیت در جزیره کیش را ظرفیتي بسیار مناسب ارزیابی و در این باره تاکید کرد: همدلی و وحدت مثال‌زدنی بین جامعه روحانیت و ائمه جماعات با مردم و حضور گسترده اقشار جامعه در مساجد سطح جزیره کیش یک فرصت بی‌بدیلی است تا بتوان از سنگر مساجد برای امر پیشگیری استفاده کرد.


پورعلي با اشاره به اینکه برای مبارزه واقعی با آسیب ها و پلشتی های موجود در جامعه یک نگاه جامع و واقع بینانه داشته باشیم گفت: نباید سیمای واقعی در هر منطقه را کتمان کرد و با پاک کردن صورت مساله با پدیده ها برخورد کرد.


وی در این خصوص تصریح کرد: به حول و قوه الهی با توجه به زحمات و تلاش های همه مردم و مسئولان امروز شاهد معضل و آسیب های جدی در مباحث فرهنگی اجتماعی در سطح جزیره نیستیم و معدود آسیب ها و ناهنجاری های موجود در جامعه نیز با همکاری و همدلی مردم و سایر دستگاه های دولتی و غیردولتی و با وحدت و همدلی از بین خواهد رفت.


سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه بررسی دقیق آماری، نگاه به شرایط و وضعیت موجود و برنامه ریزی هدفمند را در مبارزه همه جانبه با این معضل خانمانسوز تاثیرگذار دانست.


پورعلی در خاتمه با اعلام آمادگی سازمان منطقه آزاد کیش برای هرگونه همکاری در امر مبارزه با موادمخدر و تحقق شعار جزیره پاک گفت: معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان همه ظرفیت های خود اعم از فرهنگ سراها، مراکز فرهنگی، اقدامات و برنامه های فرهنگی اجتماعی را در این حوزه با همکاری شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش بکار خواهد بست.


بر پایه این گزارش، در ابتدای این دیدار دبیر شوراي هماهنگي مبارزه باموادمخدر كيش نیز در سخنانی ضمن تبریک انتصاب دکتر پورعلی به مسئولیت مهم معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، به معضل اعتیاد در جامعه اشاره کرد و گفت: اعتیاد به موادمخدر یكى از مهمترین معضلات اجتماعی است كه عوارض ناشى از آن تهدیدى جدى براى جامعه محسوب شده و موجب ركود اجتماعى در زمینه ‏هاى مختلف می شود .


وی در این خصوص تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد جرائم موجود در جامعه ریشه در اعتیاد دارد و آسیب های اخلاقی و اجتماعی از جمله خودکشی، طلاق، سرقت و سایر ناهنجاری ها از جمله پیامد های مصرف موادمخدر است .


جهان گفت : برخوردهای قهری در بحث اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی تا به امروز بسیار انجام شده اما به نظر می رسد که امر اعتیاد و آسیب های اجتماعی نیازمند حرکت های فرهنگی اجتماعی است .


وی به برنامه ریزی دشمنان برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از روش های مختلف بویژه تهاجم فرهنگی اشاره کرد و افزود: در برنامه ریزی های دشمنان یکی از هدف های اصلی سوداگران مواد مخدر، نوجوانان و جوانان می باشد.


دبير شورا با برشمردن عوامل گرایش به مواد مخدر گفت: پائین بودن سطح آگاهی خانواده ها از عواقب سوء مصرف مواد مخدر و عدم آشنایی خانواده ها از مهارت های زندگی به ویژه نوع رفتار و ارتباط با فرزندان، وجود باورهای اعتقادی غلط در حوزه مواد مخدر، دوستان ناباب و نداشتن مهارت نه گفتن  از عوامل گرایش به مواد مخدر می باشد.


جهان اضافه کرد: خانواده ها باید هوشیار باشند و زمینه پیشگیری را از درون خود شروع نموده و مهارت زندگی کردن را به فرزندان آموزش دهند.


این مقام مسئول در ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: همه در خطر به دام افتادن در دام اعتیاد هستند و خانواده ها باید درباره خطرات و پیامدهای ناگوار سو مصرف مواد مخدر بویژه مواد مخدر صنعتی و روانگردانها با ظرافت و البته صریح با نوجوانان خود گفتگو کرده و آنها را راهنمایی نمایند.


جهان در ادامه گفت: فرزندان خانواده های سخت گیریا بی تفاوت و خانواده هایی که دارای مبانی دینی و اعتقادی ضعیفی هستند به راحتی در گرداب سو مصرف مواد وارد می شوند.


وي ضمن تقدير از تعامل بسیار خوب مجموعه های مختلف سازمان منطقه آزاد با شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كيش، خاطرنشان کرد: همه در اين ماموريت که مبارزه با موادمخدر است سهم و نقش دارند و اگر هر دستگاه و سازمان نقش خود را به خوبي انجام دهد شاهد کاهش آسيب هاي اجتماعي اين پديده شوم خواهيم بود.


محمدحسن جهان گفت: پيشگيري و مبارزه با اعتياد نياز به يك عزم ملي است و يك دستگاه يا نهاد به تنهايي قادر به مبارزه با آن نيست.


دبير شورا در پايان با تاکید بر اولویت برنامه های فرهنگی پیشگیری در شورای هماهنگی و شعار اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر خاطرنشان کرد: تعامل بين شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر و معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد امري ضروري مي باشد لذا اين تعامل و هماهنگي مي تواند کار را در مبارزه با گسترش مواد مخدر آسان‌تر کند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۶٫۰۹٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41509

برچسب ها