• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
7

برگزاري همايش دوچرخه سواري دانش آموزان با شعار نه به اعتياد در خراسان رضوي

  • کد خبر : 41446
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲

همايش دوچرخه سواري دانش آموزان به مناسبت هفته مبارزه با اعتياد در مدارس استان خراسان رضوي با حضور دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، معاونت تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش ، مسؤلين نواحي آموزش و پرورش، معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي و بيش از ۲۰۰ دانش آموز برگزار شد. به گزارش […]



همايش دوچرخه سواري دانش آموزان به مناسبت هفته مبارزه با اعتياد در مدارس استان خراسان رضوي با حضور دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، معاونت تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش ، مسؤلين نواحي آموزش و پرورش، معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي و بيش از ۲۰۰ دانش آموز برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، ابراهيم قربان زاده دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در اين همايش با اشاره به اينكه مواد مخدر و اعتياد به آن يكي از موانع مهم بر سر راه امنيت اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي و بهداشتي جامعه است، اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر و كاهش اعتياد در جامعه مي تواند به پويايي نسل حاضر و نسل آينده كمك كند تا در محيطي آرام و سالم به فعاليت هاي سالم و سازنده خود بپردازند لذا پیشگیری در مدارس، دانشگاه ها و کانون خانواده ها را بیش از پیش در حال اجرا داریم.


وي افزود: دانش آموزان و آينده سازان ميهن به عنوان مهم ترین سرمایه‌های انسانی محسوب شده و مدارس به عنوان سازمان‌ آموزشی و اجتماعی، اساسی‌ترین رسالت و نقش را برای ارتقا فرهنگ هر جامعه و پيشگيري از اعتياد ایفا می‌کنند بر این اساس دانش آموزان، مهمترین جامعه هدف برنامه های پیشگیرانه در سند جامع پیشگیری از اعتیاد ستاد مبارزه با مواد مخدر هستند و مي بايست اطلاع رسانی و آگاه‌سازی دانش‌آموزان و والدين آنها در زمینه آسیب‌های اجتماعی و اعتياد به طور مستمر با توجه به رشد عقلی، شخصیتی و جسمی دانش‌آموزان، به آنها ارایه شود.


دبير شورا خاطر نشان نمود: با توجه به اینکه کماکان موضوع مصرف مواد مخدر و اعتیاد ناشی از آن در صدر آسیب های اجتماعی قرار دارد باید جامعه دانش آموزی را به عنوان هدف پیشگیری اولیه از اعتیاد مورد توجه و تاکید قرار داد و ضروری است که این پیشگیری از سطح مدرسه و فضای تعلیم و تربیت اجرا و آغاز شود.


این مقام مسوول بر لزوم اطلاع رسانی و آگاه‌سازی دانش‌آموزان به طور مستمر تاکید کرد و افزود: با توجه به رشد عقلی، شخصیتی و جسمی دانش‌آموزان، باید اطلاعات لازم در زمینه آسیب‌های اجتماعی به آنها ارایه شود.


قربان زاده تصريح كرد:دست اندرکاران مدارس باید با همکاری انجمن های اولیا و مربیان، اطلاعات کافی در زمینه آسیب‌های اجتماعی و مواد مخدر را به دانش آموزان ارایه دهند زیرا در غیر این صورت، اطلاعات غلط را از ماهواره‌ها و سایت‌ها به دست می‌آورند.


وي افزود: امروزه نقش و جایگاهی که ورزش در سلامتی و زندگی انسان دارد، به عنوان یک اصل مسلم در تمامی جهان شناخته می‌شود و توجه به ورزش برای رسیدن به نشاط و تندرستی یکی از مهمترین برنامه‌هايی است که از سوی دولت‌ نیز با جدیت ویژه‌ای مورد پیگیری قرار گرفته است.


دبير شورا گفت: توجه به ورزش و گسترش آن تاثیر زیادی در کاهش معضلات اجتماعی بویژه اعتیاد و مصرف مواد مخدردارد و کشورها نیز به این نتیجه رسیده‌اند که ورزش عاملی پیشگیرانه از ناهنجاری‌های اجتماعی است.


وي با اشاره به اهميت همگاني شدن ورزش افزود : همگانی کردن ورزش به مفهوم تلاشی موثر در پیشگیری و کاهش معضلات اجتماعی و اعتیاد و مصرف مواد مخدر و کسب سلامتی، شادابی و نشاط روحی در جامعه است از اين رو استفاده بهینه از امکانات موجود نیز تا حد زیادی کاهش معضلات جامعه را به دنبال دارد، بنابراین نیاز است که همه مردم و مسئولان با فعالیت گسترده و مستمر در این عرصه گام بردارند.


قربان زاده ضمن تشكر از مسؤلين آموزش و پرورش استان به دليل توجه به برنامه هاي ورزشي در مدارس ابراز اميدواري نمود با عزم ملي و همكاري و مشاركت تمامي دستگاه ها شاهد كنترل و مهار اعتياد در جامعه به ويژه در محيط هاي آموزشي باشيم.


گفتني است ، همايش دوچرخه سواري دانش آموزان به مناسبت هفته مبارزه با اعتياد در مدارس استان خراسان رضوي برگزار و مسؤلين و دانش آموزان مسير ميدان دكتر شريعتي تا بوستان كوه سنگي ( محل نمايشگاه دائم پيشگيري از اعتياد) را ركاب زدند.در پايان اين مراسم به ۵۰ دانش آموز به قيد قرعه جوايزي اهدا شد.


منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۰۹٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41446

برچسب ها