• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
9

آحاد مردم بايد از خطرات آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد مطلع شوند

  • کد خبر : 41430
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به اهمیت شناخت و آگاهی از آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد، گفت: آحاد مردم بایستی با موضوع آسیب های اجتماعی و اعتیاد مطلع شوند بنابراین تکلیف است برای آموزش به مدارس، محیط های کارگری و … .ورود پیدا کرد. به گزارش روابط عمومی شورای […]



دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به اهمیت شناخت و آگاهی از آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد، گفت: آحاد مردم بایستی با موضوع آسیب های اجتماعی و اعتیاد مطلع شوند بنابراین تکلیف است برای آموزش به مدارس، محیط های کارگری و … .ورود پیدا کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، علی اصغر میرزایی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان نور  که در محل فرمانداری این شهرستان، برگزار شد اظهار کرد: حوزه آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد، مواد مخدر و قاچاق، مسیر پر فراز و نشیبی است که متاسفانه دشمن به عنوان جنگ نرم بر علیه این نظام مقدس آغاز کرده است.


وی در ادامه ضمن تبریک فرا رسیدن مناسبت های ماه پر سرور ربیع الاول و سالروز آغاز امامت حضرت مهدی (عج) یاد و نام معمار و معیار کبیر انقلاب حضور امام(ره) را گرامی داشت و افزود: بسیج شجره طیبه ای است که توسط امام(ره) بنیان نهاده شد و امروز نه تنها امنیت ایران بلکه امنیت منطقه و امنیت بسیاری از آزادیخواهان جهان مدیون بسیجیان است که در دفتر خدا ثبت نام و افتخار آفریدند.


دبیر شورا ضمن آرزوی طول عمر و سلامتی برای مقام معظم رهبری و گرامیداشت هفته بسیج گفت: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و اعضای آن بر اساس ماموریتی که دارد باید به صورت مستمر پیگیری برنامه ها و اقدامات حوزه مواد مخدر و اعتیاد باشد زیرا موضوع آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد مورد تاکید و توجه مقام معظم رهبری  و ریاست جمهوری اسلامی بوده که می‌طلبد بر این مهم با جدیت ورود پیدا کرد.


میرزایی با بیان اینکه مجموعه اقدامات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و دستگاه های متولی این بخش در مدت ۴سال اقداماتی روبه جلو و موثر بوده است،


وی، در ادامه از همت و همکاری دستگاه ها وعملکرد کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان ها قدردانی کرد و گفت: اکنون در ادامه این اقدامات، تکلیف است موضوع آموزش و برنامه های فرهنگی و پیشگیری برای دانش آموزان، والدین، محیط های کارگری مورد توجه قرار گیرد تا آحاد جامعه نسبت به آسیب های اجتماعی و چالش های موجود درک و آشنایی پیدا کنند.


دبیر شورا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به موضوع توجه مسئولین به آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق و …گفت: براساس فرمان مقام معظم رهبری، مجموعه حاکمیت نظام ، دولت و بخش های ستادی به دلیل اهمیت و ضرورت موضوع آسیب های اجتماعی و اعتیاد، آن را در برنامه ششم توسعه گنجانده و چشم انداز وبرنامه های آن را نیز تهیه و تدوین کرده اند.


میرزایی افزود: بر اساس آنچه که در برنامه ششم توسعه آمده، بایستی سالانه در برنامه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی کاهش ۵ درصدی نرخ شیوع ، افزایش ۵ درصدی پوشش درمانی، رسیدن به پوشش ۴۰ درصدی بیمه‌ای، افزایش ۵ درصدی حرفه‌آموزی و افزایش ۵ درصدی مشارکت عملیاتی شود که تحقق این چشم انداز ها،  نیازمند همراهی همه دستگاه های فرهنگی ، رسانه ها و صدا و سیما است.


وی با بیان اینکه مجموعه چشم اندازها در حوزه مقابله و عرضه، فرهنگی پیشگیری، درمان ، کاهش های آسیب ها، حوزه صیانت ، توسعه مشارکت ها و حوزه ستادی در برنامه ششم توسعه تبیین شده است، تصریح کرد: نظر دولت در بحث مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر، این است که باید به بنیان اقتصادی قاچاقچیان ضربه زده شود بنابراین  مقرر شده نیروهای کاشف از مجموعه اموال قاچاقچیان لیست‌برداری و با دستور قضایی اموال قاچاقچیان را توقیف کنند.


دبیر شورا با اشاره به اینکه پس از تجارت اسلحه و نفت، بالاترین میزان چرخه اقتصادی در قاچاق مواد مخدر است، افزود: گردش مالی ناشی از این افیون خانمانسوز برای حدود ۱۰میلیون نفر شغل ایجاد کرده که همین کار مبارزه را سخت تر می کند.


میرزایی، اقدامات کمیته فرهنگی و پیشگیری را پیشانی مبارزه دانست و گفت: در طی این سالها با افزایش برنامه های آموزشی و پیشگیری و شکل گیری گروه هایی همچون کنگره ۶۰، NA و نارانان و آموزش روزانه ۲۶هزار نفر در بخش مبارزه با مواد مخدر، نشان از افزایش پوشش رویکرد  اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر دارد.


دبیر شورا خاطرنشان کرد: در مقطعی شاهد معتادین کارتن خواب و متجاهر زیادی در سطح استان بودیم که خوشبختانه با اجرای طرح ساماندهی و دستگیری های صورت گرفته تنها در سال گذشته  در یک مقطع حدود ۴۰۰ معتاد کارتن خواب پس از دستگیری و با حکم قضایی برای درمان و بازپروری به مراکز ماده ۱۶قاجار خیل ساری منتقل شدند.


میرزایی، در پایان، برگزاری جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان ها را با هدف تبادل نظرات، دیدگاه‌ها و دریافت گزارش عملکردی هر شهرستان عنوان کرد و افزود: این جلسات باید به صورت مستمر در هر شهرستان برگزار شود تا زمینه را برای تقویت اقدامات و بهبود وضعیت هر شهرستان در حوزه  کاهش آسیب های اجتماعی و اعتیاد فراهم کند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۶٫۰۹٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41430

برچسب ها