• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
4

ناجا نقش مهمي در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر دارد

  • کد خبر : 41427
  • ۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۸

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در ديدار با فرمانده انتظامي شهرستان زاوه ، نقش مهم نيروي انتظامي را در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و برخورد قاطع و به موقع با سوداگران مرگ مهم دانست. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، ابراهيم قربان زاده […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در ديدار با فرمانده انتظامي شهرستان زاوه ، نقش مهم نيروي انتظامي را در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و برخورد قاطع و به موقع با سوداگران مرگ مهم دانست.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، ابراهيم قربان زاده در اين ديدار كه در محل فرماندهي انتظامي شهرستان زاوه برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و ایثـارگران نیروی انتظامي گفت : به فرموده مقام معظم رهبري ،عوامل انتظامي مجاهدان فی سبیل الله هستند كه از تلاشهای بی شائبه اين عزيزان در ماموريت سخت و سنگين مبارزه با مواد مخدر و سالم سازي جامعه از تبعات اعتياد و ديگر اقدامات ارزنده و اثر بخش پيشگيرانه سپاسگزاري مي‌كنيم.


وي از مواد مخدر به عنوان آفت جدي و بلاي خانمانسوز جوانان و خانواده ها نام برد و خواستار بسيج همگاني و جدي تمام دستگاههاي شهرستان چناران و مردم براي مبارزه با مواد مخدر شد .


قربان‌زاده با اشاره به لزوم رويکردهاي تشديد مبارزه با جرايم مواد مخدر و سوداگران مرگ توسط فرماندهي انتظامی گفت: مواد مخدر ابزاری برای آلوده کردن جوانان و به انحراف کشیدن جامعه از مسیر توسعه همه‌جانبه است، لذا برخورد جدی با این پدیده شوم از اولویت‌های پلیس است و مسئولان و کارکنان همه دستگاه‌های دولتی، علاوه بر وظیفه سازمانی، تکلیفی فردی نیز در زمینه مقابله با عرضه مواد مخدر و تبعات آن در جامعه، بر عهده دارند.


دبير شورا با اشاره به لزوم اقدامات مقابله اي گفت: عزم جدي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بر پاكسازي چهره شهرها و جمع آوري معتادان متجاهر و ارجاع آنها به مراكز درمان است كه اين طرح ها با محوريت پليس مبارزه با مواد مخدر اجرا خواهد شد.


قربان زاده تصریح کرد: در گذشته نگاه این بود که فرد معتاد مجرم است و باید به زندان برود، اما اکنون نگاه این است که معتاد بیمار است که باید درمان شود. برای اینکه بتوانیم در درمان معتادان کاری انجام بدهیم باید همه ارگانهایی که در این زمینه وظیفه ای  دارند به وظیفه خود عمل کنند.


قربان‌زاده گفت: اجرای طرح‌های جمع‌آوری معتادین پر خطر و خیابانی نقش مهمی در کاهش جرائم دیگر نظیر سرقت و افزایش رضایت مندی زائران و مجاوران حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) را به دنبال داشته است.


دبير شورا با اشاره به اينکه رويکرد اصلي كميته مقابله ، بررسي راهکارهاي تشديد مبارزه با مواد مخدر و همفکري در تبيين سهم دستگاه قضايي و دستگاه هاي اجرايي، امنيتي و انتظامي در مبارزه با مواد مخدر است، گفت: اگر هرکدام از دستگاه‌هاي مسئول به سهم خود به وظايفشان در قبال مبارزه با مواد مخدر عمل کنند امکان کاهش قابل توجه جرايم و بلاي خانمانسوز مواد مخدر در استان وجود دارد.


قربان‌زاده با بیان اینکه خراسان رضوی به‌ دلیل همجواری با کشور افغانستان به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده مواد مخدر و مسیر قاچاق مواد مخدر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، عنوان کرد: استان در سال‌های گذشته اقدامات بازدارنده‌ای مانند ایجاد دیوار، حفر کانال و سیم‌کشی در مرز انجام داده است.


وي تصریح کرد: قطعا در راه مبارزه قاطع با قاچاقچيان مواد مخدر و سوداگران مرگ، که منفعتشان در افزايش گرايش به مواد مخدر است، نيروي انتظامي با تمام قوا و با همفکري، همگرايي و برخورد قاطع و عزم ملي تلاش خواهد كرد و اين بلاي خانمانسوز را بسيار کاهش خواهد داد.


وي با اشاره به اهم اقدامات در ۸ ماهه استان خراسان رضوي گفت:كشف بيش از ۲۱ تن انواع مواد مخدر ، دستگيري بيش از ۱۳۰۰۰ نفر قاچاقچي و توزيع كننده، جمع آوري بيش از ۶۰۰۰ نفر معتاد متجاهر، انهدام ۳۸ باند قاچاق مواد مخدر و ۱ باب لابراتور خانگي توليد شيشه بخشي از اقدامات حوزه مقابله است.


قربان زاده ضمن تقدير و تشكر از تلاش هاي صورت گرفته فرماندهي انتظامي در برخورد با عرضه كنندگان مواد مخدر، واستار توسعه و تقويت همكاريهاي مشترك در امر اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و افزايش برخورد قاطع با عرضه ‌كنندگان مواد مخدر در سطح شهرستان و روستاهاي تابعه شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۰۹٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41427

برچسب ها