دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان از برگزاري همايش “پاك زيستن” با حضور جمعي از بهبوديافتگان شهرستانهاي گرمسار و آرادان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان؛ محمدحسين همتي در همايش “معتادين گمنام شهرستان گرمسار و آرادان” كه در سالن ورزشي شهيد باهنر با عنوان “پاك زيستن” برگزار شده بود، گفت: اين دومين همايشي است كه توسط معتادين گمنام استان بعد از شهرستان دامغان در شهرستان گرمسار با محوريت و مديريت خود بهبوديافتگان و با همراهي و همكاري مديران استان و شهرستان تشكيل شده است.
وي افزود: بهبوديافتگان با توكل به خداوند متعال و عزم و اراده قوي خود توانستند بر غول مواد مخدر كه بيمار كرده بود فارغ آيند و با اين اراده و با زمينه اي كه مسئولين فرهنگي و اجتماعي فراهم ميكنند به آغوش گرم خانواده و اجتماع برگردند.
همچنين نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی گفت: اعتیاد بلای خانمان سوز و یک بحران اجتماعی در کشور است.
وي افزود: نباید جایگاه افراد بهبوديافته در جامعه با توجه به مشکلات شان مورد هجوم قرار گیرد چون ممکن است نتیجه عکس را در جامعه دهد .
نماينده مجلس بيان داشت: جامعه باید از بحرانهای فرهنگی و اجتماعی مصون باشد و در برنامهریزی کلان خود باید برای اینگونه رویدادهای و جامعههای پرخطر برنامه بهبودی داشته باشیم و از این ایدهها در بهبود کشور حمایت کنیم.
کاتب در ادامه؛ کشور ایران را یکی از طعمههای اصلی قاچاقچیان مواد مخدر به دلیل مرز زمینی با کشورهایی همچون افغانستان و پاکستان دانست و گفت: اگر همکاری بینالمللی با جمهوری اسلامی ایران باشد این معضل در این منطقه از خاورميانه حل خواهد شد و ایران اسلامی تمام تلاش خود برای ریشه کن كردن این بلای خانمان سوز انجام داده است.
در ادامه این همایش داریوش طاهری فرماندار شهرستان گرمسار اظهار داشت: آينده روشن اين سرزمين با گسترش سلامت جامعه فراهم ميشود؛ تلاش امروز، آرامش خاطر نسل فردا را به ارمغان خواهد آورد.
گفتني است، انجمن معتادان گمنام نهادی مردمی و خودجوش است که در سال ۱۳۶۹ هجری شمسی توسط افرادی که خود زمانی در دام اعتیاد گرفتار بودند ایجاد شد.
هماکنون ۱۳۰ کشور در جهان از جمله کشورهای مسلمان با هدف کمک و نجات این قشر فعال است و جلسات آن به بیش از ۷۰ زبان مختلف در سراسر جهان در حال برگزاری است.
روش بهبودی در این مراکز زیر پوشش بر مبنای ارزش درمانی است که از طریق ۱۲ قدم و شرکت متداوم در جلسات گروهی چگونگی زندگی بدون مصرف هیچگونه مواد مخدر را از یکدیگر میآموزند.
این انجمن به هیچ سازمانی وابسته نیست و هیچ کمکی (اعم از وام، وقف، هدیه و … ) را نمیپذیرد و هزینههای آن از طریق کمکهای داوطلبانه اعضا تامین میشود. برگزاری جلسات گروهی و ایجاد یک حلقه حمایتی دائمی از جمله راهکارهای بهبودی در این انجمن تدوین شده است.
این گردهمایی که با حضور اهالی انجمن انای پایهریزی شد و در روز جمعه مورخ ۳ آذر ماه سال جاری با حضور شهروندانی از استان تهران و سمنان و گرمسار برگزار شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان۹۶٫۰۹٫۰۷