• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
7

وضعیت خانواده‌ها در محلات آسیب پذیر توسط بهزيستي ارزيابي شود

  • کد خبر : 41326
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۷

  معاون سیاسی استاندار مازندران با اشاره به اینکه اقدامات موثری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و مقابله با مواد مخدر در ساری انجام شده است، تاكيد كرد كه به اشتغال افراد بهبود یافته در محلات آسیب پذیر توجه و وضعیت خانواده‌ها نيز در اين محلات توسط بهزيستي ارزيابي شود. به گزارش روابط عمومی […]

 

معاون سیاسی استاندار مازندران با اشاره به اینکه اقدامات موثری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و مقابله با مواد مخدر در ساری انجام شده است، تاكيد كرد كه به اشتغال افراد بهبود یافته در محلات آسیب پذیر توجه و وضعیت خانواده‌ها نيز در اين محلات توسط بهزيستي ارزيابي شود.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، نشست مشترک کمیته مقابله با مواد مخدر استان و شهرستان ساری با حضور معاون سیاسی استاندار مازندران در فرمانداری ساری برگزار شد.


معاون سیاسی استاندار مازندران در این نشست اظهار کرد: نابودی داعش توسط سربازان اسلام را به مقام معظم رهبری، دولت و به ویژه شهدای مدافع حرم و همه کسانی که با اقدام انقلابی و مجاهدانه، شکست ذلت بار داعش را رقم زدند تبریک عرض می کنم.


علیرضا یونسی افزود: قدرت های استکباری با راه اندازی داعش، به دنبال ایجاد تغییر در خاورمیانه به نفع خود بودند که در نهایت، عزت اسلام و ذلت آن اندیشه به رخ جهانیان کشیده شد.


وی با تاکید بر اینکه پاکسازی محلات آسیب پذیر باید ادامه داشته باشد، گفت: کمیته فرهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر، با حضور مستمر در محلات آسیب پذیر، زمینه اجرای برنامه های فرهنگی را فراهم کند.


این مسئول تصریح کرد: اداره بهزیستی، وضعیت خانواده ها در محلات آسیب پذیر را ارزبابي کند و متناسب با این اطلاعات برای حمایت از این خانواده ها برنامه ریزی شود.


یونسی با اشاره به اینکه اقدامات موثری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و مقابله با مواد مخدر در ساری انجام شده است، گفت: اشتغال افراد بهبود یافته در محلات آسیب پذیر مورد توجه قرار گرفته و محلات مشکوک هم مورد بازبینی قرار گیرد.


نیازمند همکاری آحاد جامعه برای مبارزه با مواد مخدر هستیم
فرماندار ساری نيز در این نشست با اشاره به پیروزی نیروهای اسلام در مقابله با داعش، اظهار کرد: با اخراج داعش از سوریه، میوه زحمات شهدای مدافع حرم به ثمر نشست.


احمد حسین زادگان با بیان اینکه مواد مخدر، بلای خانمان سوزی است که افرادی در جامعه را درگیر کرده است، افزود: عزم و اراده دولتی در مقابله با این پدیده شوم، قابل تحسین است.


وی با اشاره به دلایل مختلف در گرایش به مصرف مواد مخدر، گفت: نمی توان در علت گرایش به مواد مخدر، تحلیل یک بعدی ارایه کرد.


این مسئول با بیان اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر، علاوه بر عزم دولتی و حکومتی، نیازمند عزم ملی است.


وی با بیان اینکه سن و جنس اعتیاد در حال تغییر است، خاطرنشان کرد: خسارت این دست از آسیب های اجتماعی، کمتر از خسارت زلزله نیست و نیازمندیم آحاد جامعه در مبارزه با مواد مخدر، همکاری کنند.


فرماندار ساری اظهار کرد: باید حساسیت موضوع را به جامعه انتقال داده و با استفاده از ظرفیت های مختلف از جمله استفاده از فضای مجازی، پیشگیری های جدی تر را در دستور کار قرار دهیم و مردم هم کمک کنند.


وی با اشاره به برگزاری ۳۵ طرح و عملیات در راستای کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان ساری، گفت: از این تعداد، هفت طرح در محله ۷۵ دستگاه، ۱۲ طرح در کوی غفاری، هفت طرح در منطقه نوبنیاد، پنج طرح در محله پشت آرامگاه و چهار طرح در کوی ۲۲ بهمن ساری انجام شد.


فرماندار ساری تصریح کرد: ۲۲۰ جلسه کلاس آموزشی برای چهار هزار نفر به مدت ۲۱۰ ساعت برگزار کردیم و تا پایان سال هم پنج سازمان مردم نهاد برای اجرای برنامه های پیشگیری از مصرف مواد مخدر شروع به کار می کنند.


حسین زادگان با بیان اینکه امروز بی توجهی به فضای مجازی، چشم پوشی از یک ظرفیت است، خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر، با تولید محتوا می تواند از این فضا به خوبی بهره برداری کند.


وی با اشاره به اینکه  بیش از ۲ میلیارد ریال  از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان ساری برای ادامه فاز نخست طرح هادی در نوبنیاد اختصاص یافت، اظهار کرد: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال هم برای عملیات ۸۰۰ متر راه دسترسی به نوبنیاد اختصاص دادیم.


فرماندار ساری با بیان اینکه اجرای عملیات احداث ورزشگاه در محله نوبنیاد توسط مهندسی سپاه کربلا مازندران به زودی آغاز می شود، افزود: حدود یک میلیارد ریال برای تقویت شبکه برق و روشنایی معابر در محلات غفاری، نوبنیاد و ۷۵ دستگاه اختصاص یافت و پایش تصویری این مناطق هم در حال انجام است.


وی با اشاره به شناسایی ۳۸ نفر از افراد بدون شناسنامه در مناطق آسیب پذیر ساری، گفت: ۲۰ نفر از این افراد دارای شناسنامه شدند و پرونده مابقی افراد در دست بررسی است که با تکمیل مدارک، شناسنامه این افراد هم صادر می شود.


حسین زادگان با بیان اینکه ۲۰۷ نفر دانش آموز در محلات آسیب پذیر ساری در حال تحصیل هستند، ادامه داد: پنج نفر از این افراد، شناسنامه ندارند اما از تحصیل باز نماندند و در حال پیگیری صدور شناسنامه برای این پنج دانش آموز هستیم.


وی گفت: در هشت ماهه امسال، در حوزه فرهنگی، پیشگیری و درمان به ویژه در محلات آسیب پذیر اقدامات گسترده انجام شده است.


ساماندهی ۳۳ کانون آلوده در مازندران
در ادامه این نشست دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران اظهار کرد: شهرستان ساری توانست سه مرکز آلوده را به خوبی ساماندهی کند.


میرزایی با بیان اینکه از ابتدای فعالیت دولت یازدهم، اقدامات خوب و موثری در حوزه مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی انجام شده است، افزود: این اقدامات منجر به ساماندهی ۳۳ کانون آلوده در مازندران شد.


وی با اشاره به اینکه میانگین مصرف مواد مخدر در مازندران، نسبت به کشور در سطح بسیار پایین تری قرار دارد، گفت: برای کسانی که اعتیاد را ترک کرده اند باید چتر حمایتی را افزایش دهیم.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۶٫۰۹٫۰۵

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41326

برچسب ها