• امروز : سه شنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 24 - شوال - 1446
  • برابر با : Tuesday - 22 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 0
7

برگزاري گردهمايي كارشناسان آسيب‌هاي اجتماعي آموزش و پرورش در سيستان و بلوچستان

  • کد خبر : 4130
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۹:۱۴

گردهمايي كارشناسان آسيب‌هاي اجتماعي آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان با هدف توجيه، تبيين و تشريح برنامه‌هاي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در سطح استان به مدت دو روز برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ محمد قاسمي مديركل آموزش و پرورش استان گفت: با توجه به […]

گردهمايي كارشناسان آسيب‌هاي اجتماعي آموزش و پرورش استان سيستان و بلوچستان با هدف توجيه، تبيين و تشريح برنامه‌هاي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در سطح استان به مدت دو روز برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ محمد قاسمي مديركل آموزش و پرورش استان گفت: با توجه به مرز طولاني و همجواري با دو كشور افغانستان و پاكستان و وجود مشكلات و چالش‌هاي اجتماعي و فرهنگي در استان و همچنين در معرض خطر بودن جوانان و نوجوان توجه دقيق و نظارت جدي را مي‌طلبد. 

وي افزود: وجود سايت‌هاي تبليغاتي و گسترش تبليغات مواد مخدر و روان‌گردان علي‌الخصوص در شبكه‌هاي ماهواره‌اي باعث تضعيف بنيان خانواده‌ها مي‌شود كه اين از وظايف آموزش و پرورش مي‌باشد كه بتواند اطلاعات صحيح و درست را در اختيار دانش‌آموزان قرار دهد. 

محمد حسين اشرفي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اعلام كرد: طبق تفاهم‌نامه مبادله شده ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت آموزش و پروش، ۱۷ عنوان فعاليت براي آموزش و پرورش پيش‌بيني و مبلغ ۲/۴۸۵/۰۰۰/۰۰۰ ريال براي استان مصوب شده است.

وي افزود: در اين ۱۷ عنوان فعاليت مي‌توان، به اجراي طرح‌هايي چون مدرسه عاري از خطر، آموزش مهارت‌هاي مقابله‌اي، آموزش مراقبت‌هاي از خود، آموزش مهارت‌هاي زندگي، سبك‌هاي فرزندپروري و… اشاره كرد اما دو طرح مداخلات آموزشي و رواني– اجتماعي ويژه دانش‌آموزان در معرض خطر اعتياد و ساير رفتارهاي پرخطر و طرح مداخلات و حمايت‌هاي رواني اجتماعي، آموزش‌هاي درسي – مراقبتي ويژه دانش آموزان پرخطر از مهمترين اين طرح‌ها به شمار مي‌رود.

گفتني است؛ مهمترين برنامه اين كارگاه دوروزه تشريح بندهاي ۱۰-۱۱-۱۲ تفاهم‌نامه مبادله شده ستاد مبارزه بامواد مخدر و وزارت آموزش و پرورش بود و در اين كارگاه ۴۰ نفر از كارشناسان سلامت و پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي سراسر استان حضور داشتند.


منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۲/۹/۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=4130

برچسب ها