• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
5

سيستم مافياي مواد مخدر، بي‌رحمانه نوجوانان و جوانان را هدف قرار داده است

  • کد خبر : 41295
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي با بيان اينكه سيستم مافياي مواد مخدر، بي رحمانه نوجوانان و جوانان را هدف قرار داده است، گفت: بنابر آمار رسمي از مجموع جمعيت استان، نزديك به ۶۰ هزار نفر معتاد شناسايي شده‌اند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي ؛ […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي با بيان اينكه سيستم مافياي مواد مخدر، بي رحمانه نوجوانان و جوانان را هدف قرار داده است، گفت: بنابر آمار رسمي از مجموع جمعيت استان، نزديك به ۶۰ هزار نفر معتاد شناسايي شده‌اند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي ؛ نبي اله شاه محمدي در كارگاه پيشگيري از اعتياد ويژه دهياران و اعضاي شوراي اسلامي شهرستان تفرش با بيان اينكه اعتياد به عنوان نخستين اولويت از بين پنج آسيب اجتماعي در دستوركار نظام قرار دارد، گفت: اعتياد به مواد مخدر از جمله مهم ترين آسيب هايي مي باشد كه مقام معظم رهبري نيز مبارزه با اين بلاي خانمانسوز را اولويت نخست كشور دانستند.


وي با اشاره به آمار معتادان شناسايي شده در سطح استان مركزي گفت: بنابر آمار رسمي از مجموع جمعيت استان، نزديك به ۶۰ هزار نفر معتاد شناسايي شده اند كه از اين ميزان ۱۰ درصد را زنان تشكيل مي دهند.


دبير شورا با تأكيد بر اينكه مبارزه با مواد مخدر نيازمند مشاركت همگاني و عزم ملي است، گفت: وظيفه همه ما اين است كه با حساسيت بيشتري اين موضوع را دنبال كنيم تا جامعه سالم بماند تا بتواند به فعاليت اجتماعي خود به سلامت ادامه دهد.


شاه محمدي افزود: استان مركزي از حيث مهاجرپذير بودن، تنوع اقوام و قرار گرفتن در جاده ترانزيت، در معرض حمل و انتقال مواد مخدر مي باشد، از اين رو بايد با آموزش هاي لازم و تجهيز امكانات مقابله اي، امكان ورود مواد مخدر به استان را كاهش دهيم.


وي عنوان كرد: دهياران بايد در جهت روش هاي پيشگيري از اعتياد، انواع مواد مخدر، تأثيرات و عوارض آن ها، آگاهي از كشت احتمالي گياهان ممنوعه و برخورد قانوني با آن ها ، آموزش هاي لازم را طي كنند و به مردم منطقه مربوطه اطلاع رساني كنند.


دبير شورا با بيان اينكه دبير خانه شورا آمادگي اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه در سطح روستاها را دارا مي‌باشد ابراز داشت: توانمندسازي ساكنين روستاها و مصون سازي آنان در برابر اعتياد يكي از اهداف دبير خانه شوراي هماهنگي استان است.


وي با بيان اينكه مقابله با كشت هر گونه گياهان ممنوعه بايد به طور جد انجام شود، افزود: با توجه به عواقب قضايي و انتظامي كشت گياهان ممنوعه براي دهياران و اعضاي شوراي اسلامي براساس قانون مبارزه با مواد مخدر هيچ گونه سهل انگاري از سوي آنان پذيرفته نخواهد بود.


دبير شورا افزود: امروز دشمن درصدد است با استفاده از ترويج گل در بين جوانان و تشويق آنان به مصرف اين ماده روانگردان نظام اجتماعي جامعه را با مشكل مواجهه سازد.


شاه محمدي با بيان اينكه هرگونه فعاليت مراكز مجاز درماني صرفا بايد با مجوز دانشگاه علوم پزشكي و يا بهزيستي باشد ابراز داشت: دهياران بايد با هوشياري كامل از اجازه فعاليت مراكز غير مجاز در سطح روستا ها اقدام نمايند.


وي با بيان اينكه فرماندار به عنوان رئيس شوراي هماهنگي همواره حمايت هاي لازم را از دستگاه‌ها در جهت پيشبرد سياست هاي كلي نظام در جهت مبارزه موثر با مواد مخدر داشته است، ابراز داشت: دبيرخانه شورا از برگزاري كلاس‌هاي اموزشي در محيط‌هاي مختلف استقبال مي‌كند به خصوص آنكه اگر جامعه هدف متشكل از زنان و نوجوانان باشد.


شاه محمدي با اشاره به اينكه دهياران براساس بخشنامه استاندار ور ئيس شوراي هماهنگي مسئول اجراي برنامه هاي پيشگيرانه در سطح روستاها هستند و در اين زمينه مي بايست پاسخگو باشند گفت: اميدواريم با مجموعه اقداماتي كه صورت مي پذيرد شاهد كاهش گرايش به اعتياد رد سطح روستاها باشيم.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۰۹٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41295

برچسب ها