معاون هماهنگ کننده فرماندهی مازندران با بیان اینکه اقدامات تبلیغی صدا و سیما درباره خطرات ماده مخدر کراک موجب شده اکنون پرونده های این بخش به صفر برسد، گفت: از مضرات، توهم زایی و اعتیاد آورد بودن ماده مخدر “گل” هم باید اطلاع رسانی دقیق صورت گیرد تا حساسیت مردم نسبت به این ماده مخدر خطرناک ، افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، سرهنگ نیازی در جلسه کمیته مقابله و عرضه مواد مخدر با بیان اینکه در راستای مقابله بی امان با تهیه و توزیع کنندگان مواد مخدر در سطح استان و طی تحقیقات پلیسی و شناسایی مجرمان و مناطق جرم خیز، در مدت ۷ماه از سال جاری به میزان دو تن و ۶۰۰کیلوگرم ماده مخدر کشف شده است.
وی افزود: شمار دستگیری های وابسته به جرائم مواد مخدر در این مدت یکهزار و ۹۰۹ نفر بوده ضمن اینکه متهمان به خرده فروشی به مرجع قضایی معرفی و معتادان به مراکز بازپروری ماده ۱۶ و ۱۵ تحویل شدند.
رییس کمیته مقابله شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، به اقدامات و تدبیر پلیس مرزبانی درباره کشفیات مواد مخدر در بخش دریایی گفت: خوشبختانه در سال جاری مصادیق مواد مخدر در بخش دریایی مشاهده نشده است و خدا رو شکر به لحاظ کاربردی دریای خزر کشف مواد مخدر در دریا منتفی بوده است.
سرهنگ نیازی از اعلام آمادگی پلیس مرزبانی جهت همکاری با انتطامی شهرستان ها خبر داد و گفت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی میزان کشفیات انواع مواد مخدر در ماه گذشته نیز ۴۰۴کیلو گرم بوده است.
وی در بخش دیگری با هشدار به خانوادهها از آنان خواست تا ضمن مراقبت از فرزندان خود ، مراقب باشند آنان در دام افیون خانمانسوز اعتیاد گرفتار نشوند.
سرهنگ نیازی درباره ماده مخدر “گل” یا همان “گراس” یا “ماری جوآنا ” گفت: این ماده مخدر خطرناک تر از حشیش ، ماری جوآنا و علف است که توهم زایی بسیار بالایی دارد و فرد حتی با یکبار مصرف آن دچار اعتیاد می شود.
وی، بر لزوم اطلاعرسانی درباره مضرات اعتیادآور و توهمزایی بالای ماده مخدر ” گل” به خانواده ها تاکید کرد و گفت: ضروری است دستگاه های فرهنگی و صدا و سیما به این بخش ورود پیدا کند تا اقدامات ریشه ای صورت گیرد.
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان مازندران و رئیس کمیته مقابله و عرضه مواد مخدر، افزود: ماده مخدر گل در خارج از مرزها تغییر ژنتیکی یافته و به ماده افیونی بسیار خطرناک ” گل” تبدیل شده است.
سرهنگ نیازی، با تاکید بر اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، گفت: نوعی حساسیت نسبت به این ماده مخدر همچون حساسیت و ترسی که نسبت به کراک ایجاد شده بود بایستی در جامعه بایستی ایجاد شود .
وی با اشاره به اینکه پرداختن به عوارض خطرناک ماده مخدر “کراک” در گذشته ، امروز ما را به جایی رساند پرونده های با موضوع کراک به صفر رسیده است، بر اقدامی منسجم و فراگیر جهت آگاهی بخشی جامعه به مضرات و خطرات ماه مخدر ” گل” تاکید کرد.
رییس کمیته مقابله و عرضه مواد مخدر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، در بخش دیگری بر لزوم نصب دوربین در مناطق پاکسازی شده استان تاکید کرد و گفت: برای اینکه مناطقی نظیر؛ کوی غفاری ساری، ترک محله، نوبنیاد و … برای توزیع کنندگان و خرد فروشان نا امن شود باید دوربین هایی در این مناطق نصب شود ضمن اینکه در بخش هایی پلیس نیاز به همکاری و مشارکت دیگر بخش ها دارد.
سرهنگ نیازی از نظارت بر عطاری ها و داروخانه هایی که مبادرت به فرو داروهای غیرمجاز می کنند هم خبر داد و گفت: پس از شناسایی متخلفین این بخش پلیس با جدیت با این گونه تخلفات برخورد و اقدام به پلمپ عطاری ها کرد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۶٫۰۹٫۰۴