• امروز : پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
9

نماینده مجلس: برای مقابله با اعتیاد باید به حوزه‌هاي فرهنگی و آموزشی ورود کنیم

  • کد خبر : 41283
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید به حوزه‌هاي فرهنگی و آموزشی ورود کنیم . علی کاظمی بابا حیدری در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: گرایش به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی موضوع […]

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید به حوزه‌هاي فرهنگی و آموزشی ورود کنیم .


علی کاظمی بابا حیدری در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: گرایش به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی موضوع بسیار پیچیده‌ای است که تمامی عوامل اجتماعی ، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و غیره را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.


وی با بیان اینکه باید ریشه‌ای به موضوع مبارزه با اعتیاد پرداخته شود، اظهار کرد: گروهی از روی خوشگذرانی و عده‌ای به دلیل بیکاری مواد مخدر را مصرف می‌کنند برای هر دو عامل ضعف فرهنگی و آموزشی وجود دارد زیرا این گروه‌ها به دلیل ناآگاهی و عملکرد نادرست والدین در بحث نظارت و کنترل تربیتی گرایش به اعتیاد پیدا کردند.


نماینده مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در حال حاضر مباحث فرهنگی و آموزشی خانواده‌ها در رابطه با عوارض و خطرناک ناشی از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ضعیف بوده، به همین دلیل گرایش به سمت استفاده از این مواد گسترش مي‌يابد.


کاظمی با اشاره به اینکه در قدم اول مبارزه اجتماعی با مواد مخدر باید از خانواده شروع کرد، گفت: متاسفانه در بسیاری از اوقات مشاهده می‌شود که والدین در کنار فرزندان مواد مخدر ساده‌ای مانند قلیان را مصرف می‌کنند و به مرور زمان مصرف انواع مواد مخدر نیز آغاز می‌شود.


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید از فرهنگ خانواده شروع شود زیرا ما جامعه جوانی داریم و آنها در برابر معضل اعتیاد آسیب‌زا هستند.


کاظمی با اشاره به اینکه باید جامعه نیز پذیرای معتادان بهبود یافته باشد، تصریح کرد: ما باید در کشور فرهنگ جذب معتادان بهبودیافته را داشته باشیم، معتاد بهبودیافته مانند کسی که دوباره متولد شده و باید نگاه‌های جامعه درباره این قشر عوض شود.


وی خاطرنشان کرد: وقتی فردی از آلودگی به مواد مخدر به پاکی می‌رسد و جامعه پذیرای او باشد ، معتادانی دیگر نیز تصمیم به ترک اعتیاد می‌کنند و افراد سالم نیز از این معضل در امان خواهند بود.


کاظمی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی نیز در بحث مبارزه اجتماعی با مواد مخدر از در اختیار گذاشتن منابع برای این حرکت اجتماعی و ملی دریغ نمی‌کند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۶٫۰۹٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=41283

برچسب ها