مديركل روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: رسانه ها و سازمانهاي مردمنهاد فعال در حوزه کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر نقش محوري در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر دارند و بازوان تواناي دولت در پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و اعتياد محسوب ميشوند.
به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، فرزین رحیم نظری در جلسه کمیته تخصصي توسعه مشاركت هاي مردمي استان خراسان رضوي که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، مديران استاني و سازمانهای مردمنهاد فعال در این حوزه برگزار شد، اظهار کرد: در عصر حاضر اعتیاد به مواد مخدر به عنوان جدیترین مسأله اجتماعی در کشورهای مختلف مطرح است و یکی از مسائل پیچیده اجتماعی است که زمینهساز بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی مختلف میباشد.
وی افزود: این معضل اجتماعی و تجارب اقدامات و مبارزات چند دهه گذشته در این خصوص نشان داده است، مهار و کنترل اعتیاد و موادمخدر در کشور به تنهایی از توان و ظرفیت نهادهاي دولتی خارج است و نیازمند اتخاذ یک رویکرد منطقی و جامعنگر در استفاده حداکثری از توان و ظرفیت بالقوه و بالفعل تمامي سازمانهای مردمنهاد و دستگاههای دولتی در تعامل موثر و هماهنگ با یکدیگر است.
مديركل روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد از دغدغههای مهم رهبر معظم انقلاب ( مد ظله العالي ) است که همه باید در این راستا دست به دست هم دهند تا مشکلات را حل کنند و دغدغهها را بکاهند.
رحيمنظري اضافه کرد: دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، موضوع بسيار مهم “اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر” را مطرح كرد كه در همين راستا توسط شخص ايشان جلسات مختلفی با گروههای مرجع از جمله ورزشکاران، هنرمندان، اهالی سینما، روحانیون، خیرین، مبلغين ، مشاوران ، آموزش پرورش و بسيج، هلال احمر،كميته امداد امام خميني(ره)… برگزار شد و هدف این بود که این حساسیت به وجود بیاید که مبارزه با مواد مخدر اگر قرار باشد به نتیجه برسد حتما باید اجتماعی و دغدغه همه گروه ها و افراد شود.
وي با توجه به تاکید دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر مبنی بر اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر و ارتباط نزدیک با رسانهها و سازمانهاي مردمنهاد اظهار داشت: از آنجا که رویکرد جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر رویکرد اجتماعی است، نقش سازمانهاي مردمنهاد فعال در حوزه کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر و رسانهها بهعنوان بازوان اصلی اجرائی کردن این رویکرد بيبديل است.
مديركل روابط عمومي ستاد گفت: در مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر زمانی به موفقیت میرسیم که رسانهها و مردم در اين خصوص همكاري كنند، از طریق همکاری رسانهها در زمینه اطلاعرسانی شفاف و دقیق در ابعاد مختلف، میتوانیم آگاهی جامعه را بالا ببریم تا واکسینه کردن عموم مردم اتفاق افتد.
نظري با اشاره به وضعیت معتادان بهبودیافته در کشور اظهار داشت: با حمايتهاي ستاد فرصتهاي شغلی برای معتادان بهبودیافته در کشور ایجاد شده که نتایج مثبتی در کاهش آسیب و ساماندهی وضعیت خانوادههای معتادان داشته است از اين رو دولت تسهیلات ویژهای برای کارفرمایانی که معتادان بهبودیافته را جذب کار میکنند قرار داده است .
وي پيگيري و تحقق كاهش ۲۵ درصدي شيوع و بروز اعتياد طبق برنامه ششم توسعه، در اولويت قرار دادن برنامههاي حوزه پيشگيري از اعتياد، استفاده از ظرفيت جامعه براي تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر، توجه به صيانت و اشتغالزايي بهبوديافتگان و استفاده از پتانسيل سازمانهاي مردمنهاد را از عمده موارد مهم و مورد تاكيد ستاد دانست.
منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۰۸٫۳۰