دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان بر ضرورت آموزش بهبوديافتگان جهت اشتغال تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ مصطفي هاديزاده در حاشيه جلسه بررسي اجراي آييننامه تكاليف پس از خروج از مركز ماده ۱۶ كه با حضور معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان و اعضا و نمايندگان دستگاههاي مرتبط در محل دبيرخانه شورا برگزار شد، گفت: در اين جلسه تكاليف دوازده گانه پس از خروج از مركز ماده ۱۶ و نقش و وظايف دستگاهها در اجرايي شدن آن مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
وي افزود: بر اساس مذاكرات اين جلسه مقرر شد دانشگاه علوم پزشكي اصفهان با عقد تفاهمنامهاي با اداره كل بهزيستي استان در پذيرش و تداوم درمان بيماران ترخيص شده، در مراكز سرپايي يا بيمارستانهاي استان همكاري كند. همچنين اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان نيز نسبت به در اختيار گذاشتن كتب مورد نياز در مركز ماده ۱۶ جهت ايجاد فضاي فرهنگي اقدام نمايد.
دبير شورا بيان داشت: همچنين اداره كل آموزش فني و حرفهاي استان جهت تكميل آموزشها ويژه بهبوديافتگان، اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان جهت ايجاد اشتغال ايشان و سازمان صنعت، معدن و تجارت و جلب حمايت خيرين در به كارگيري و اشتغال و درآمدزايي براي بهبوديافتگان در مشاغل مختلف اهتمام ورزند.
هادي زاده در اين جلسه بر لزوم غربالگري بيماران پيش از اعزام آنان از شهرستانها به مركز استان جهت درمان در مركز ماده ۱۶ با عنايت به بعد مسافت، تحميل هزينه و مخاطرات احتمالي تاكيد كرد.
همچنين دكتر قنبري، معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان در اين جلسه اعلام كرد: در صورت تاييد نياز به راه اندازي مركز ماده ۱۶ ويژه زنان در استان، قوه قضائيه با همكاري شوراي اجتماعي كشور جهت تامين هزينه هاي مركز مذكور پيگيري ميكند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۶٫۰۸٫۲۳