• امروز : پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

اعتياد تشديد كننده آسيب‌هاي اجتماعي طلاق، سرقت و بيكاري است

  • کد خبر : 40949
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۷

يك جامعه‌شناس گفت: مصرف مواد مخدر یا سوء مصرف مواد، عارضه‌اي است كه در بسياري از افراد به آسیبی به نام اعتیاد که خود تشدیدکننده آسیب‌های دیگر مثل طلاق، سرقت، بیکاری و.. است، تبديل مي‌شود. دکتر محمدعلي الستی در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: انحراف از یک معیار اجتماعی را […]

يك جامعه‌شناس گفت: مصرف مواد مخدر یا سوء مصرف مواد، عارضه‌اي است كه در بسياري از افراد به آسیبی به نام اعتیاد که خود تشدیدکننده آسیب‌های دیگر مثل طلاق، سرقت، بیکاری و.. است، تبديل مي‌شود.


دکتر محمدعلي الستی در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: انحراف از یک معیار اجتماعی را به عنوان عارضه می‌شناسیم و اگر این عارضه رفع و درمان نشود تبدیل به آسیب می‌شود و آسیب اجتماعی هم اگر حل نشود تبدیل به بحران می‌شود.


وي افزود: عارضه‌هایي به اسم عدم تفاهم زوجین يا ازدواج‌های نامناسب وجود دارد كه می‌توانند منجر به طلاق شوند، اينها آسیب اجتماعی محسوب مي‌شوند و این آسیب اجتماعی وقتی میزان و مقدارش زیاد شود تبدیل به بحران می‌شود.


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بيان كرد: مصرف مواد مخدر یا سوء مصرف مواد، عارضه‌اي است كه در بسياري از افراد به آسیبی به نام اعتیاد که خود تشدیدکننده آسیب‌های دیگر مثل طلاق، سرقت، بیکاری و.. است، تبديل مي‌شود .


الستي اظهار داشت: پدر و مادر در عدم تربیت و آموزش مطلوب کودک نقش دارند و این مقدمه‌ای برای آسیب‌دیدگی کودک مي‌شود، پدر و مادرهای معتاد بعضا فرزندان خود را وادار به سرقت می‌کنند و برخی اوقات چون توانایی تربیت کودکان خود را ندارند عوامل منفی محیطی به بچه‌ها آسیب می‌زند حتی برخی اوقات والدين معتاد فرزندان خود را به فروش می‌گذارند و طبیعی است چنين كودكي دچار چه آسیب‌هایی مي‌شود.


وي افزود: بنابراین اعتیاد پدر و مادر مقدمه‌اي برای بروز آسیب‌های اجتماعي به كودكان است كه ساده‌ترین این آسیب‌ها همان بی‌توجهی و کم توجهی پدر و مادر به آموزش و پرورش فرزند است که کودک را با خطرات جدی و متعددي رو به رو خواهد كرد.


اين جامعه شناس در ادامه، الگو برداری کودک از رفتار والدين اشاره كرد و گفت: با توجه به الگو پذیری کودکان و نوجوانان از والدین، چنین کودکانی به شدت در معرض معتاد شدن هستند و گذشته از تاثیرات بسیار مخرب مصرف مواد توسط اولیا معتاد در حضور کودکان از لحاظ رفتاری و روان شناختی نیز این کودکان گرایش به اعتیاد پیدا می‌کنند، درواقع اعتياد باعث غفلت والدين از فرزند مي‌شود.


الستي بيان كرد: والدین اولین کسانی هستند که شخصیت فرزندان خود را فرم بخشند و وضع و موقعیت اطفال در خانواده یکی از عوامل مهم و موثر در رشد شخصیت آنان است. کودکان نگرش‌های اجتماعی را از خانواده می‌آموزد و چنانچه یکی از والدین آلودگی داشته باشد فرزندان آنها بیش از هر کسی در معرض خطر آلودگی قرار خواهند گرفت.


منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۸٫۲۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40949

برچسب ها