• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
6

دستگاه‌های فرهنگی در تحقق اهداف سند پیشگیری از اعتیاد مشارکت كنند

  • کد خبر : 40910
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۲۶

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: اهتمام دستگاه‌های فرهنگی و پیشگیری استان برای اجرای دقیق برنامه‌های مصوب مندرج در برش استانی سند جامع پیشگیری اولیه اعتیاد امری ضروری است . به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ مجتبي بيرانوند در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورا […]



دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: اهتمام دستگاه‌های فرهنگی و پیشگیری استان برای اجرای دقیق برنامه‌های مصوب مندرج در برش استانی سند جامع پیشگیری اولیه اعتیاد امری ضروری است .


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ مجتبي بيرانوند در جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورا كه در محل سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد، با تاکید بر اینکه دستگاه‌های فرهنگی در تحقق اهداف سند پیشگیری از اعتیاد مشارکت جدی داشته باشند، تصریح کرد: اهتمام دستگاه‌های فرهنگی و پیشگیری استان برای اجرای دقیق برنامه‌های مصوب مندرج در برش استانی سند جامع پیشگیری اولیه اعتیاد امری ضروری است .


وی با تشریح اهداف سند پیشگیری اولیه اعتیاد افزود: این سند با هدف مصون‌سازی آحاد سالم جامعه و جلوگیری از گرایش به اعتیاد بویژه در بین جوانان، کنترل شتاب موجود در روند تغییر روند الگوی مصرف از مواد مخدر سنتی به صنعتی و روانگردان‌ها، کنترل روند کاهش سن اعتیاد از طریق اجتماعی كردن امر مبارزه با مواد مخدر تدوین و تصویب شده است.


دبیر شورا با اشاره به هفته آسیب‌های اجتماعی گفت: از ۲۲ تا ۲۸ آبان ماه كه به‌عنوان هفته آسیب‌های اجتماعی  نامگذاری و برنامه‌ها در این رابطه به دستگاه‌های اجرایی محول شده است ضرورت دارد  دستگاه‌ها حداکثر توان خود را برای کاهش آسیب های اجتماعی بکار گیرند.


بيرانوند ادامه داد: براساس مصوبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، تمامی ادارات و دستگاه‌ها باید در هفته آسیب‌های اجتماعی، راهکارهای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را بصورت پیام‌های اجتماعی در سربرگ مکاتبات اداری انعکاس دهند.


وي با تاکید بر لزوم تشکیل مرتب و مستمر جلسات کمیته پیشگیری از اعتیاد گفت: برای دستیابی به نتایج بهتر باید جلسات کمیته پیشگیری به طور مستمر و با حضور اعضای ثابت برگزار و در هر جلسه علاوه بر مصوبات جدید، روند اجرای مصوبات قبلی پیگیری شود.
دبير شورا با اشاره به راه‌اندازی خط ملی مشاوره اعتیاد افزود: این خط با شماره تماس۰۹۶۲۸ به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات و ابهامات و بحث‌های مشاوره‌ای در سراسر کشور است.


بيرانوند با بیان اینکه سازمان ورزش و جوانان می‌تواند با تشویق و ترغیب جوانان در تحقق هدف دوری از اعتیاد پیشرو باشد، گفت: متاسفانه این سازمان در امر پیشگیری از گرایش به مواد مخدر عملکرد قابل قبولی ندارد.


در ادامه این جلسه، نمایندگان ادارات و نهادهای عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری استان هر کدام با بیان گزارش عملکرد دستگاه مربوطه در امر مبارزه و پیشگیری از اعتیاد، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان و به بحث و تبادل نظر پرداختند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۶٫۰۸٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40910

برچسب ها