رئیس پلیس تهران بزرگ ازانهدام ۱۴ باند و دستگیری۳۷۳ سارق و مالخر و همچنین ۲۳۲ عرضه کننده موادمخدر طی ۴۸ ساعت گذشته با اجرای طرح رعد ۴ در پایتخت خبرداد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار حسین رحیمی روز سه شنبه در حاشیه اجرای طرح برخورد با ناهنجاری های اجتماعی و ارتقای سطح امنیت عمومی پلیس پیشگیری تهران بزرگ «رعد ۴» افزود: این طرح طی ۴۸ ساعت گذشته با استفاده از توان جمعی کلانتری ها و سرکلانتری ها و هماهنگی مقامات قضایی در مناطق مختلف شهر تهران اجرا شد.
رئیس پلیس تهران بزرگ اظهار کرد: در این عملیات ۱۰۸ دستگاه خودرو، ۵۷ دستگاه موتورسیکلت و ۳۵ دستگاه دوچرخه از متهمان کشف و ضبط شد.
وی همچنین ادامه داد: ۱۵۸ مخفیگاه و پاتوق سارقین و مالخرها با هماهنگی مقامات قضایی در مناطق مختلف شهر تهران کشف و پلمب شد.
سردار رحیمی تصریح کرد: در این عملیات ۱۴ باند سرقت لوازم خودرو و بیش از ۳۰ قبضه انواع سلاح جنگی ، شکاری و سلاح قلابی نیز کشف و ضبط شد.
وی گفت: از ۲ باند توزیع کننده مواد مخدر نیز مقدار ۳۵۰ کیلوگرم انواع مواد کشف و ضبط شده است.
سردار رحیمی همچنین ازانهدام ۳ باند قاچاق کالا و کشف هزاران قلم انواع کالا شامل ؛ پارچه ، دارو ، رسیور ماهواره ، کفش … و جمع آوری ۶۰ هزار سی دی غیرمجاز و مبتذل خبر داد و گفت: ارزش تقریبی کالاهای قاچاق و اموال مسروقه بیش از ۱۰ میلیارد تومان است.
وی هدف از اجرای عملیات طرح رعد ۴ را بالا بردن ریسک وقوع جرم عنوان و اظهار کرد: نشان دادن توانمندی و غلبه پلیس برسارقان و مجرمان و اقدامات مجرمانه با مدیریت انتظامی و گشت های امنیتی ازدیگر اهداف این طرح بود.
رئیس پلیس تهران بزرگ ازکاهش ۶ درصد ی سرقت و افزایش ۱۷ درصدی از ۸ ماهه سالجاری خبرداد.
*راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی
سرداررحیمی همچنین در خصوص مراسم ویژه روز اربعین در تهران گفت: مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی روز پنجشنبه ۱۸ آبان در مسیر میدان امام حسین(ع) تا حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی برگزار می شود.
وی مسیرهای این راهپیمایی را در ۳ محور اعلام کرد و افزود: محورها شامل میدان امام حسین(ع) ، مسجد جامع جمهوری و همچنین محور امامزاده حسن (ع) است.
وی افزود: مراسم از ساعت ۷ صبح شروع خواهد شد و نیروهای پلیس از ساعت ۵ و ۳۰ دقیقه صبح به صورت آماده باش ۱۰۰ درصد در منطقه مستقر خواهند شد.
وی تصریح کرد: در مسیرحرکت راهیپمایان محدودیت های ترافیکی ویژه و ممنوعیت خودرو دراین مسیرها خواهد بود.