مدیرکل توسعه و مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر از وجود ۱۵۰ کارگاه اشتغال ویژه بهبودیافتگان از اعتیاد در کشور خبر داد و گفت: این مراکز در حال افزایش است و تسهیلاتی از صندوق کارآفرینی امید برای افتتاح این کارگاهها ارائه میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، محمد بیرجندی عصر امروز در آیین افتتاحیه مرکز رزق نیکو متعلق به بهبودیافتگان مواد مخدر در خراسان شمالی با اشاره به نگاه ویژه دولت برای ایجاد راهبرد در عرصه حمایت از بهبودیافتگان مواد مخدر گفت: توانمندسازی افراد و خانوادههای این بهبودیافتگان در اولویت قرار دارد و باید مورد دقت واقع شود.
وی، غفلت از حمایت بهبودیافتگان و خانوادهها در سیاستها و سیاستگذاران را نکته مهم عنوان کرد و افزود: تغییر نگرشها در مسؤولان با ابلاغها و اقدامات انجام شده توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر در حال پیگیری است.
مدیرکل توسعه و مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، وجود ۱۵۰ کارگاه اشتغال ویژه بهبودیافتگان در کشور را اعلام کرد و متذکر شد: این مراکز در حال افزایش است و تسهیلاتی از صندوق کارآفرینی امید به جهت افتتاح و راهاندازی این کارگاهها ارائه میشود.
بیرجندی، نیازمندی به توجه برای این کارگاهها را اقدامی ضروری و اساسی اظهار و تشریح کرد: علاوه بر امور اقتصادی توجه به امور روانشناسی و مشاورهای در عرصه مداخلات اجتماعی از دیگر توجهات لازم در این مراکز است.
وی، حضور مددکار اجتماعی، ایجاد انضباط اجرایی در حضور مسؤولان و سرکشیها، ارائه تسهیلات و بیمه بلاعوض و پرداخت یارانهها برای تأمین مواد اولیه را فرصتهایی مناسب برای توانمندسازی کارکنان مراکز و کارگاههای اشتغال عنوان کرد.
احمد ریواده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی نیز با اشاره به شعار سال و اقدام برای ایجاد اشتغال در عرصههای مختلف یادآور شد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی برای حمایت از مراکز تولیدی بهبودیافتگان به تمامی دستگاههای اجرایی ابلاغهایی را انجام داده است تا بخشی از مشکل بازار برای این کارگاهها برطرف شود.
وی، استفاده از تسهیلات مناسب برای خراسان شمالی را ضروری دانست و افزود: در استان خراسان شمالی موانع جدی در بخش تسهیلات و به خصوص بیمه و مالیات برای حمایت از مراکز تولیدی بهبودیافتگان وجود دارد که باید با تدابیری این مسائل برطرف شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی، بازار کار را موضوع مهم دیگری عنوان کرد که باید برای ایجاد و تحریک این موقعیت اقدامات لازم انجام شود.
ریواده در پایان وجود کلانشهر مشهد را از حیث رقابت و فرصت مورد بررسی قرار داد و افزود: برای ایجاد بازار کار باید دستگاههای اجرایی و دولتی حمایتهای لازم را انجام دهند و تا حد ممکن تهیه امکانات و مواد مصرفی خود را از این مراکز انجام دهند.