• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
7

مدارس بهترین بستر برای آموزش‌های پيشگيري از اعتياد است

  • کد خبر : 40670
  • ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۱

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان گفت: باید آموزش در حوزه پيشگيري از اعتياد را از سن کودکی آغاز کنیم چون آموزش‌ها در این سن از اثرگذاری بالاتری برخوردار است. به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، محمدسليم كريمي در جلسه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان […]



دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان گفت: باید آموزش در حوزه پيشگيري از اعتياد را از سن کودکی آغاز کنیم چون آموزش‌ها در این سن از اثرگذاری بالاتری برخوردار است.


به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان، محمدسليم كريمي در جلسه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان سروآباد با تقدیر از تلاش‌های حوزه مبارزه با اعتیاد در این شهرستان گفت: مبارزه با اعتیاد با بخش‌نامه و در قالب وظیفه ادارای به نتیجه نمی‌رسد، بلکه کار در این حوزه باید فراتر از وظایف و در چارچوب‌های اداری بايد قرار گيرد.


 وي اظهار کرد: در تمام اقداماتی که انجام می‌شود باید آسیب‌شناسی صورت بگیرد و تهدیدات و فرصت‌ها را در گام اول بررسی و براساس آن برنامه‌ریزی و اجرا را انجام داد.


دبیر شورا خاطرنشان کرد: سروآباد یکی از پاکترین شهرهاي استان در بحث مواد مخدر به شمار مي‌آيد و به نظر من در این راستا باید نسبت به خود شهرستان آن را مقایسه کرد چرا که وجود تعداد معتادین در این شهرستان حتی انگشت‌شمار هم قابل قبول نیست.


کریمی مسئله پیشگیری را مهم‌ترین بحث در حوزه پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر نام برد و تصریح کرد: در بحث پیشگیری هم باید از ظرفیت‌های موجود استفاده کرد تا مجبور به هزینه در بخش درمان نباشیم.


وی اذعان کرد: ما باید در بحث پیشگیری با اجرای برنامه‌های مختلف از جمله کارگاه‌ها و دوره‌‌های آموزشی برای اقشار مختلف جامعه مانع گرایش جوانان به سمت اعتیاد شویم.


كريمي با تاکید براینکه مدارس بهترین بستر برای آموزش‌های پيشگيري از اعتياد است، اذعان کرد: باید آموزش در حوزه پيشگيري از اعتياد را از سن کودکی آغاز کنیم چون آموزش‌ها در این سن از اثرگذاری بالاتری برخوردار است.


دبیر شورا افزود: هزینه‌هایی که در بحث پیشگیری از اعتیاد مصرف مي شود باید بر اساس برنامه‌های راهبردی باشد و در این راستا حدالامكان مدارس در اولویت باشد.


كريمي در ادامه با یادآوری مشکلات نبود اشتغال و آمار بالای بیکاری در کردستان، خاطرنشان کرد: متاسفانه نرخ بالای بیکاری موجب شده است نیروی کار استان به کلانشهرها بروند که این می‌تواند به نوعی آسیب‌های اجتماعی را به همراه خود همراه داشته باشد.


دبیر شورا به اجرای طرح کاج اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان هم گریزی زد و گفت: اقدامات اجرای این طرح باید اطلاع رسانی شود.


كريمي با تاکید براینکه خیرین و سازمان‌های مردم نهاد از دیگر ظرفیت‌هایی است که در بحث مقابله با اعتیاد باید مورد توجه قرار مي گیرد، خاطرنشان کرد: باید با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها زمینه را برای مبارزه جدی در بحث اعتیاد فراهم کرد.


وي اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد را در شهرها و روستاهای استان مورد تاکید قرار داد و گفت: نباید با این دیدگاه که استان و شهر و یا روستای ما در بحث اعتیاد پاک است دیگر در زمینه پیشگیری و مبارزه با اعتیاد کار نکنیم بلكه بايد مبارزه همه جانبه با اين پديده شوم را اجتماعي نموده و هر كسي به نوبه خود به عنوان وظيفه به اين موضوع نگاهي بياندازد .


دبير شورا افزود: یکی از مشکلات اساسی ما این است که فرهنگ درست استفاده کردن از برخی تکنولوژی‌ها را نداریم و عدم آشنایی با تاثیرات آن موجب شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، خیانت و غیره خانواده‌های ما را از طریق همین فضاهای مجازی و کانال‌های ماهواره‌ای مورد هجمه قرار دهد.


منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان۹۶٫۰۸٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40670

برچسب ها