معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار مازندران با اشاره به اين كه دولت تدبير و اميد در حمايت از اشتغال بهبود يافتگان عزم راسخ دارد و در تلاش است تا منزلت اجتماعي آنان رعايت شود، گفت: آموزش هاي مهارتي معتادان حين درمان اقدام شايسته اي بود كه بايد تداوم يابد.
به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، عليرضا يونسي رستمي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اينكه مبارزه با آسيبهاي اجتماعي يكي از برنامههاي جدي دولت تدبير و اميد است، يادآور شد: در سايه برنامهريزي و همافزايي همه فعالان امر، اقدامات قابل توجهي در مقابله با آسيبهاي اجتماعي از جمله مبارزه با مواد مخدر در مازندران در دولت تدبير و اميد صورت گرفته است.
يونسي، پاكسازي تمامي محلات آلوده استان را از جمله اقدامات برجسته دولت تدبير و اميد در اين راستا برشمرد و گفت: تدوين بانك اطلاعاتي معتادان، ساماندهي كمپ هاي ترك اعتياد، هدايت معتادان از مصرف مواد سنتي و صنعتي به دارو درماني، افزايش كشفيات مواد مخدر، تلاش براي اشتغال بهبوديافتگان از اعتياد، اجراي طرح هاي پيشگيري از اعتياد و … بخشي از اين اقدامات بوده است.
معاون استاندار بيان داشت: شناسايي اشكالات پيش روي مبارزه با مواد مخدر در استان و بررسي دقيق آنها و تدوين راهكارهاي علمي در سايه همافزايي و تعامل بالاي دستگاههاي دستاندركار منجر به اين شد كه اقدامات شايستهاي در استان در راستاي مبارزه با مواد مخدر صورت گيرد.
يونسي با اشاره به اين كه دولت تدبير و اميد در حمايت از اشتغال بهبود يافتگان عزم راسخ دارد و در تلاش است تا منزلت اجتماعي آنان رعايت شود، گفت: آموزشهاي مهارتي معتادان حين درمان اقدام شايستهاي بود كه بايد تداوم يابد.
معاون استاندار افزود: گفتگوي با خانواده معتادان اقدامي است كه در راستاي حمايت از اين عزيزان و حفظ شان و زنده نگهداشتن اميد در آنان صورت ميگيرد.
در آغاز اين جلسه ميرزايي، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، گزارشي از اقدامات و برنامههاي اين شورا ارائه كرد و مديران كل كميته امداد حضرت امام (ره)، بهزيستي و آموزش فني و حرفهاي استان به ارايه گزارش در خصوص وضعيت اشتغال و حرفه آموزي بهبود يافتگان از اعتياد پرداختند.
منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۶٫۰۸٫۰۷