• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
14

نتيجه خدمات مراكز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان بايد مثبت باشد

  • کد خبر : 40639
  • ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي گفت: نتيجه خدمات مراكز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان بايد مثبت باشد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي؛ با توجه به انتقال و واگذاري مديريت مراكز موضوع ماده ۱۶ به سازمان بهزيستي و در راستاي هم‌افزايي دستگاه‌ها جهت […]



دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي گفت: نتيجه خدمات مراكز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان بايد مثبت باشد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي؛ با توجه به انتقال و واگذاري مديريت مراكز موضوع ماده ۱۶ به سازمان بهزيستي و در راستاي هم‌افزايي دستگاه‌ها جهت بهبودبخشي به ارائه خدمات مورد نياز به مركز ماده ۱۶ استان و نيز اجراي دستور استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در خصوص نشست مشترك و تعيين تكليف وضعيت مديريت مركز ماده۱۶ استان جهت ارائه گزارش از نحوه مديريت جديد توسط دستگاه متبوع (بهزيستي) جلسه‌اي در قالب كميته هماهنگي مركز ماده ۱۶ در محل دفتر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي استان برگزار شد.


احمد ريواده دبير شورا از لزوم مشاركت دستگاه‌هاي عضو كميته در راستاي كمك و هم افزايي مديريتي به بهزيستي استان جهت ارائه خدمات مطلوب‌تر تاكيد كرد و خواهان مشاركت جدّي در اين زمينه شد.


وي بيان داشت: علاوه بر دسته‌بندي مسائل و مشكلات جاري در مركز ماده۱۶، بايد موضوع سلامت و جايگاه بيماران سرلوحه كار مديريت جديد قرار گيرد به نحوي كه بيماران از حضور خود در مركز احساس ندامت نكنند در واقع نتيجه خدمات اين مركز بايد مثبت باشد.


همچنين قرباني مديركل بهزيستي استان نيز ضمن تقدير از خدمات صورت گرفته اذعان داشت: بهزيستي در تلاش است با خصوصي‌سازي مديريت مركز ماده ۱۶ استان و واگذاري مديريت آن به مؤسسه‌هاي درمان و متقاضي از طريق فراخوان و ظرف يك ماه آتي، اقدامات لازمه بعدي را جهت ارتقاء وضعيت خدمات به مقيمان صورت دهد و اذعان كرد: دستگاه‌هاي عضو بايد حمايت‌ها و خدمات مشاركتي خود را با مجموعه مركز ماده ۱۶ استان و بهزيستي ادامه دهند.


دكتر نظري معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي استان نيز ضمن تأكيد بر نظارت بيشتر بر فعاليت‌هاي مورد ارائه در مركز ماده ۱۶ استان خواهان واگذاري مرحله‌اي و پلكاني مديريت مركز به بخش خصوصي شد و شناسايي دقيق ظرفيت متقاضيان جهت مديريت مركز بعنوان يك ضرورت عنوان كرد.


نجفي‌زاده معاون پيشگيري از وقوع جرم دادسراي عمومي و انقلاب مركز استان نيز بر لزوم افزايش ظرفيت پذيرش بيماران با توجه با انتظارات مردمي، دستگاه‌هاي مقابله‌اي و نيز ترافيك موجود در دستگيري و ارجاعات تأكيد كرد و گفت: موضوع افزايش ظرفيت و بهره‌برداري از سوله اقامتي جديد بايستي به قيد فوريت پيگيري شود تا بتوانيم در اين خصوص پاسخگوي مطالبات مربوطه باشيم.


گفتنس است در اين نشست موضوع برآورد دقيق هزينه‌هاي مركز ماده۱۶ استان درحوزه هاي مختلف (هزينه‌هاي جار، درماني، مددكاري و…) مطرح و مقرر شد بهزيستي استان با همكاري دانشگاه علوم پزشكي دراين خصوص اقدام و به دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان جهت تصميمات بعدي ارائه كنند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي۹۶٫۰۸٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40639

برچسب ها