دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در جلسه هماهنگی با دانشگاههای سطح جزیره ی کیش به منظور برگزاری همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد در آبان ماه گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاهها و اساتید در راستای پیشگیری از اعتیاد گامی اساسی و موثر جهت ایمن سازی محیط دانشگاهی می باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، محمد حسن جهان در جلسه ی روسای دانشگاهها و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش كه به منظور برگزاری همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد در آبان ماه سالجاری تشکیل شد، گفت: استفاده از ظرفیت دانشگاهها در راستای آگاهسازی قشر دانشجو و جوان و برگزاری برنامه های پیشگیری از اعتیاد گامی موثر در راستای ایمن سازی محیط دانشگاهی و جوانان عنوان ميباشد.
جهان در ادامه گفت: به حول و قوه الهی اگر امروز از کیش بعنوان جزیره پاک در کشور یاد می کنیم این امر مستلزم همکاری و همدلی همه ی دستگاهها و ارگانهای دولتی و غیر دولتی بخصوص دانشگاهها می باشد.
وی اضافه نمود: همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد در آبان ماه سالجاری در جزیره کیش با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دانشگاهها برگزار می گردد که با برنامه ریزی بهتر می توان همایشی موثر و مفید در حوزه ی پیشگیری از اعتیاد برای گروه هدف دانشجو برگزار نمود.
دکتر خلیلی رئیس پردیس دانشگاه تهران ضمن اعلام آمادگی آن دانشگاه جهت برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد و دیگر برنامه های ابلاغی در حوزه ی فرهنگی پیشگیری افزود : عوامل متعددی در بحث معتاد شدن فرد به مواد مخدر دخیل می باشد که بیکاری و پایین بودن سطح آگاهی اجتماعی افراد یکی از عوامل مهم می باشند .
وی ادامه داد: مصرف مواد مخدر می تواند تبعاتی همچون سرقت ، طلاق ، کودک آزاری و… نیز به دنبال داشته باشد که همین امر باعث شده تعداد کثیری از زندانیان ما را معتادان تشکیل دهند. خليلي همچنین بر صیانت از بهبود یافتگان و خانواده های معتادین ، از طریق آموزش های لازم و به کار گیری بهبود یافتگان در مشاغل فنی و شرکتها تاکید کرد.
دکتر غفاری رئیس دانشگاه صنعتی شریف نیز با توجه به اهمیت کاهش آسیب های اجتماعی بخصوص مواد مخدر از طریق اقدامات فرهنگی و پیشگیری و افزایش سطح آگاهی و نگرش مردم نسبت به عوارض مصرف مواد مخدر از طریق برگزاری کلاسهای آموزشی برای اقشار مختلف مردم بخصوص جوانان و دانشجویان تاکید و برگزاری همایش تخصصی پیشگیری از اعتیاد در جزیره کیش را نقطه عطفی در این راه عنوان نمود و از روئسای دانشگاهها خواست تا با هماهنگی بیشتر کمک نمایند این همایش با تاثیرپذیری حداکثری برای جامعه هدف یعنی دانشجویان و اساتید برگزار گردد.
دکتر حکمتی رئیس دانشگاه علمی کاربردی و دکتر شریف نیا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه ضمن مثبت ارزیابی نمودن این گونه اقدامات ، آمادگی همه جانبه ی آن دانشگاهها را به منظور شرکت در همایش و در اختیار قرار دادن امکانات لازم اعلام نمودند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش۹۶٫۰۸٫۰۴