• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
9

اجراي برنامه‌هاي فرهنگي پيشگيري اولويت نخست در راهبرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 40521
  • ۰۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي گفت: در راهبرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر ، اجراي برنامه‌هاي فرهنگي پيشگيري از اولويت نخست برخوردار هستند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان‌زاده در جلسه كميته فرهنگي پيشگيري شورا در مشهد با اشاره به […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي گفت: در راهبرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر ، اجراي برنامه‌هاي فرهنگي پيشگيري از اولويت نخست برخوردار هستند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان‌زاده در جلسه كميته فرهنگي پيشگيري شورا در مشهد با اشاره به اولويت مبارزه با مواد مخدر و اعتياد در حوزه آسيب‌هاي اجتماعي اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالي) در طبقه‌بندي آسيب‌هاي اجتماعي، اعتياد و ايجاد دغدغه در بين مسئولان براي مبارزه با مواد مخدر را اولويت نخست مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي اعلام نمودند.


وي ضمن تشكر از تلاش تمامي اعضاء شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و دست اندركاران امر مبارزه با مواد مخدر با اشاره به سخن مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) و حساسيت معظم له، خواستار مديريت جهادي و تلاش مضاعف مسئولين امر مبارزه با موادمخدر براي انجام بهتر اين ماموريت خطير در سال ۹۶ شد.


دبير شورا با بیان لزوم رصد فعالیت‌ها در زمینه‌ی پيشگيري از آسیب‌های اجتماعی و اعتياد تصریح کرد: در راستاي اجراي برنامه‌هاي اجتماعي شدن امر مبارزه با موادمخدر، نهادينه كردن نقش مشاركت عمومي در برنامه‌هاي حوزه مبارزه با موادمخدر نقش مهم و اساسي دارد و مي‌بايست از اين ظرفيت استفاده بهينه صورت پذيرد.


قربان‌زاده اظهار داشت: تحقیقات و مطالعات جدید نشان می‌دهد که باید برای جلوگیری از بروز و شیوع مصرف موادمخدر همیشه اقدامات پیشگیرانه در اولویت برنامه‌ریزی‌ها باشد.


وی افزود: استفاده از شبکه‌های اجتماعی، توجه جدی به حوزه پیشگیری در فضاهای کاری و صنعتی، تربیت نیروهای متخصص در امر پیشگیری در محیط‌های خانه، محله، مدرسه، دانشگاه، ادارات، مراکز صنعتی از اولویت های فرهنگی و پیشگیری هستند.


قربان‌زاده تصریح کرد: هدف اصلي در این راستا، کاهش تقاضا یعنی پیشگیری، درمان و حمایت های اجتماعی است و سیاست محوری ستاد هم به سمت مبارزه همه جانبه و متوازن، با اولويت فرهنگي پيشگيري است.


وی پیشگیری اولیه را اصلی ترین اولویت و سیاست کلیدی در برنامه ششم توسعه عنوان کرد و افزود: جلوگیری از بروز اعتیاد و شیوع، دو هدف مهم در این زمینه بوده و کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد نیز در طول برنامه پنج ساله، هدف گذاری شده است.


قربان‌زاده در اين جلسه با اشاره به اينكه مواد مخدر و اعتياد به آن يكي از موانع مهم بر سر راه امنيت اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي و بهداشتي جامعه است اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر و كاهش اعتياد در جامعه مي‌تواند به پويايي نسل حاضر و نسل آينده كمك كند تا در محيطي آرام و سالم به فعاليت هاي سالم و سازنده خود بپردازند لذا پیشگیری در مدارس، دانشگاه ها و کانون خانواده ها را بیش از پیش در حال اجرا داریم.


وي افزود: در راستاي بند ۵۷ سياست هاي كلي برنامه ششم توسعه مبني بر مديريت مصرف و كاهش اعتياد ساليانه به ميزان  5 درصد و تا سال پاياني برنامه، ۲۵ درصد) و  نيز مواد قانون برنامه ششم توسعه،  با مد نظر قرار دادن ميزان شيوع مصرف مواد در استان، نسبت به  برنامه‏ريزي فعاليت هاي پيشگيري از اعتياد با همكاري و مشاركت فعال دستگاه‌هاي عضو شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و ساير دستگاه هاي مرتبط با شوراي هماهنگي اقدام لازم انجام خواهد شد.


قربان‌زاده خاطر نشان كرد: با توجه به اینکه کماکان موضوع مصرف مواد مخدر و اعتیاد ناشی از آن در صدر آسیب های اجتماعی قرار دارد باید جامعه دانش‌آموزی را به عنوان هدف پیشگیری اولیه از اعتیاد مورد توجه و تاکید قرار داد و ضروری است که این پیشگیری از سطح مدرسه و فضای تعلیم و تربیت اجرا و آغاز شود.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۶٫۰۸٫۰۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40521

برچسب ها